Поне четирима участници в търга за активите на ПФК ЦСКА АД

Две юридически и едно физическо лице се включват в наддаването освен Гриша Ганчев

Поне четирима участници в търга за активите на ПФК ЦСКА АД

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев подаде вче­ра по обяд документи за учас­тие в търга за активите на ПФК ЦСКА АД. Бизнесменът е внесъл задължителното капаро от малко над 160 хиляди лева, което е в размер на 10% от об­щата цена - 1 646 325 лв.

Крайният срок за кандидат­стване бе 17:00 часа. Тези, кои­то са внесли задатък до указа­ното време, имат право да из­лязат и с оферта за активите на фалиралото дружество днес между 13:00 и 14:00 часа. Пред­ложението се носи в плик на "Армията" при синдика на ПФК ЦСКА АД Дора Милева. Точно в 14:00 часа тя  ще отвори всички предложе­ния и ще приеме това с най-висо­ката  оферта След като това стане факт, кандидат-купу­вачът има срок от 7 дни, за да внесе сумата и тогава окончателно ще стане притежател на активи­те на фалиралото дру­жество. Па­сиви не се наследяват, тъй като дружество­то не се продава ка­то търговско предприя­тие, а се търгуват един­ствено негови отделни вещи и имуществе ни права.

Гриша Ганчев няма да е единственият кандидат. Стана ясно, че още 3 лица (б.а. две юридически и едно физичес­ко) са внесли капаро вчера. Това са фирмите Еко Депозит Солюшънс ЕООД и Интегрис Лаб ООД както и синът на финан­совата директорка на Лудого­рец Никола Газдов.

Наддаването ще се проведе в офиса на бившия изпълните­лен директор на клуба Алек­сандър Тодоров, който се нами­ра в лявото кри­ло на администрацията.

Синдикът на фалиралото дружество Дора Милева потвърди за предложение от Гриша Ганчев. "От журналист разбрах, че от ПФК ЦСКА София са подали документи за учас­тие. Това означава, че търг със сигурност ще се проведе. Колко души са внесли задатък ще мога да разбера утре (б.р. - днес)", коментира Милева.

Днес сутринта ще бъде об­работена информацията за преводите по специалната сметка на ПФК ЦСКА АД и така ще се установи точно колко са кандидатите за активите.

По всичко изглежда, че на търга днес ще се яви повече от едно лице, а това очертава ожесточена битка за активи­те и сериозно покачване на напрежението на "Армията". Огромна част от феновете на ЦСКА вече се произнесоха по въпроса кого подкрепят незави­симо от събитията днес. Развръзката се очаква малко след 14:00 часа.

Ако се окаже, че най-високи­те оферти са равностойни, синдикът веднага стартира търг с явно наддаване до отка­за на една от заинтересовани­те страни.

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Гидженов свири Левски - Славия

Владимир Вълков с наряд за визитата на ЦСКА в "Надежда"

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

Каранга: Целта на ЦСКА е титлата

Тук съм да завърша историята, обясни нападателят

Привикаха Каранга на специален разговор

Причината е ясна - липсата на голове

ИЗВЪНРЕДНО: Четирима напускат ЦСКА

Вижте кои са те

Цветомир Найденов към ЦСКА-София: Аз ви играя с 19-годишни, а вие ми играете със съдиите!

Благодетелят на ЦСКА 1948 не остана доволен от съдийството в този двубой

Скаршем се закани на Левски: Мисля да им вкарам два гола!

Норвежкият футболист на ЦСКА бе герой срещу ЦСКА 1948

Ел Местро: Показахме страхотна реакция, най-важен е резултатът

Треньорът на ЦСКА бе много доволен от успеха над ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки