Сукуна тръгва към изхода на "Герена"

Французинът тотално разочарова, при новия наставник Николай Митов не е започвал като ти­туляр

Сукуна тръгва към изхода на "Герена"

Нападателят Амаду Су­куна пропусна вчераш­ната тренировка на Левски. Привлеченият от Верея играч се оплаква от кон­тузия. Заради нея той най-ве­роятно ще пропусне гостува­нето на Черно море. Двубо­ят в Каварна е в събота, 1 април, от 17:30 часа и ще бъ­де предаван пряко по Диема Спорт.

До момента Сукуна не оправдава доверието на си­ните. Той бе взет по време на зимната пауза по насто­яване на вече бившия тре­ньор на тима Елин Топузаков. Французинът обаче тотално разочарова. При новия наставник Николай Митов Су­куна не е започвал като ти­туляр, а в трите си влизания като резерва (с ЦСКА 2:1, с Берое 0:1 и Ботев 2:0) той така и не създаде сериозна опасност за противника. Амаду се е запътил към изхо­да на "Герена". Затова говори и фактът, че целта пред клу­ба е на всяка цена през лято­то да бъде доведен читав централен нападател. При­чината е, че и нигериецът Бабатунде Аденижи се пред­ставя на приливи и отливи -той има 7 шампионатни го­ла от началото на кампания­та, пише "Тема Спорт".

Вчера към подготовката на Левски се присъедини и вратарят Николай Кръстев. Той бе част от младежкия национален отбор, който за­губи с 0:1 контрола от Маке­дония. В последните 4 мача Кръстев е титуляр за сини­те.

Треньорът на Черно море Георги Иванов пък възнамеря­ва да върне на вратата за мача срещу Левски Войтех Шром. Чехът не бе в групата при успеха с 3:1 над Нефтохи­мик на "Лазур". Тогава изне­надващо като титуляр за­почна 17-годишният Иван Дюлгеров, а на пейката бе Емил Михайлов. Юношата на варненци направи впечатля­ващ дебют и още в 12-ата минута спаси дузпа, бита от Галин Иванов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки