Фенове на Дунав щурмуват Разград като за последно

Надеждите са, че това ще е последния път, в който „драконите“ домакинстват на "Лудогорец Арена"

Фенове на Дунав щурмуват Разград като за последно

Вече е в ход предварителната продажба на билети за мача на Дунав със Славия. Двата отбора излизат един срещу друг в среща от 26-ия последен за редовния сезон кръг на Първа лига на 2 април, неделя, от 17:30 ч. на „Лудогорец Арена“.

Пропуските са вече достъпни в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/ всеки работен ден от 10 до 19 ч. и в събота от 10 до 14 ч. Те ще са с цени от по 8 лв. за блоковете на сектор „А“. При необходимост поетапно ще бъдат пуснати в продажба и билети за останалите сектори със същите цени. Пропуските за централната трибуна ще са по 10 лв.

Междувременно фен клуб „Дунав завинаги“ отново организира транспорт за поредното „домакинство“ в Разград. С оглед напредналите дейности, свързани с положената вече тревна настилка на Градския стадион в Русе и издигането на стълбовете за осветление, надеждите са, че това ще е последния път, в който „драконите“ ще приемат друг отбор в Разград.

„С пожеланието повече да не пътуваме за домакинства, ви подканваме да се възползвате от организацията на фен клуб „Дунав завинаги“ за мача от последния кръг в редовния сезон на Първа лига. „Дунав“ може да се изкачи още по-напред в топ 6 преди завръщането в Русе. Станете свидетели на този исторически момент, като се запишете за пътуването в агенция за недвижими имоти „Стефани“ или магазин „Големи дрехи за големи хора" на ул. „Ангел Кънчев“ 23 в Русе. Цената е 5 лв. В неделя, в 15:30 ч. от Градския стадион потегляме към  познатата „арена“, съобщават феновете.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки