Оперираха успешно Благой Наков

Благой Наков бе тежко контузен по време на мача за Купата на АФЛ срещу ЦСКА 1948

Оперираха успешно Благой Наков

Халфът на Беласица Благой Наков претърпя успешна операция в МБАЛ "Св. София". Това стана под ръководството на шефа на болницата д-р Христо Мазнейков, който бе в екип с още четирима хирурзи.



Както е известно, Благой Наков бе тежко контузен по време на мача за Купата на Аматьорската Футболна Лига срещу ЦСКА 1948 в сряда. Тогава като зрител д-р Христо Мазнейков се разпореди веднага футболистът да бъде закаран в болницата за диагностициране и лечение.



"Операцията премина успешно. Скъсаният менискус бе зашит, а счупеният кондел бе укрепен с плака и осем винта. Благой Наков ще престои една седмица за рехабилитация в болницата. От понеделник започваме процедури за запазване на мускула. След това ще предпиша на футболиста какво трябва да прави до пълното му възстановяване", сподели специалистът след операцията.



До момента д-р Христо Мазнейков, който е бивш президент на ОФК Беласица, е извършил успешни операции на футболистите от отбора от южния град Владимир Кабранов, Кирил Георгиев, Благой Таушанов и Росен Тупаров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки