Гонзо в много тежка серия срещу ЦСКА

Треньорът на Черно море е с 5 поредни загуби от армейците

Гонзо в много тежка серия срещу ЦСКА
ЦСКА играе днес за трети път срещу Черно море този сезон. Двата отбора се срещат от 20:00 часа на "Армията", като този мач ще открие първата шестица от плейофната фаза. Варненци са в серия от 3 поредни загуби в Борисовата градина, а треньорът им Георги Иванов-Гонзо има 5 последователни поражения от ЦСКА! Самочувствието при моряците е разклатено след сензационното отпадане за купата от трето-дивизионния Литекс след дузпи. В тима има и умора, тъй като игра 120 минути в сряда, а му се насъбраха и доста дълги пътувания.
 
Любопитното е, че точно преди 3 години - на 27 април 2014 г. Георги Иванов, тогава пак начело на Черно море, заяви след загуба с 0:2 на "Армията": "Да се радват в ЦСКА, защото това им беше последната победа". Гонзо обаче не осъзнаваше колко дълбоко греши, защото оттогава насетне не само загуби 4 поредни пъти от червените, но неговите отбори дори не вкараха гол! Серията започна именно с онова 0:2 на 27 април 2014 г. След това продължи и начело на Левски - 0:2 на 27 юли 2014 г. (б.а. -тогава Гонзо е спортен директор на сините) и 0:3 в снега на 25 октомври 2014 г. На Георги Иванов не му върви срещу ЦСКА и след като се върна в Черно море. През този сезон той загуби на два пъти - 0:1 на "Армията" през септември с гол на Кулма в добавеното време и 0:2 в Каварна през февруари след две късни попадения на Руй Педро.
 
Поредните поражения на Черно море в Борисовата градина пък са 0:2 през април 2014 г., 1:3 на 13 декември 2014 г. и 0:1 този сезон.
 
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е лишен единствено от наказания ляв бек Антон Недялков, който нямаше пропусната минута през сезона досега. Негов заместник ще бъде Александър Дюлгеров. Наставникът може да предприеме размествания в атака. Централен нападател се очаква отново да е Каранга. Но въпросителните са свързани с триото зад него. В последния кръг при 0:2 от Лудогорец по крилата оперираха Десподов и Арсенио, а Кулма действаше зад Каранга. Не е изключено сега място в стартовия състав да получат Меркадо или Педро.
 
Георги Иванов не може да разчита на наказания Даниел Георгиев, който ще бъде заменен от Тодор Паланков.
Сектор А на "Армията" ще бъде затворен за срещата. Притежателите на абонаментни карти за трибуната ще са настанени в сектор В. Цените на пропуските са по 10 лв. за В и по 5 лв. за трибуни Г и Б (гости).
 
Вероятни състави:
 
ЦСКА: Китанов, Манолев, Чорбаджийски, Бодуров, Дюлгеров, Пинто, Бумал, Десподов, Педро, Кулма, Каранга
 
Черно море: Ем. Михайлов, Сукуп, Ст. Станчев, Пл. Николов, Венков, Г. Илиев, Паланков, Балджийски, Ал. Цветков, Пируло, Кузма
 

Рефер: Никола Попов, София 

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки