Александър Димитров жаден за реванш

Охене се завръща сред титулярите

Александър Димитров жаден за реванш
Двубоят Берое - Локомотив Горна Оряховица днес ще е с доста по-особен заряд за един човек. Това е старши треньорът на железничарите Александър Димитров. Той бе принуден от фенове-те да напусне стадиона под Аязмото по средата на есенния дял след поредица от слаби игри и резултати. Пределът на търпението им се изчерпа след домакинското поражение с 3:4 от Ботев Пловдив.
 
Малко по-късно в телевизионно интервю Димитров заяви, че съжалява, че се поддал на натиска от шепа семкаджии. В тази връзка феновете на домакините са му приготвили изненада.
 
"Беройци, призовавам ви в събота по време на мача на любимия ни отбор да направим простичка хореография -всеки привърженик да си носи пакетче семки (слънчоглед, тиквени) и още при появата на противниковия треньор да започне да ги чопли звучно. Нека види колко са "няколкото семкаджии", дето са го изгонили. Моля активно подкрепящите привърженици да вдигнат плакат "Ние чоплим семки", ако споделят моето виждане. Моля футболистите, след като си свършат убедително работата на терена, също да почоплят семчици, предоставени им от домакина на отбора", написа във фейсбук фенът Светослав Миневски.
 
"Ще се готвим мач за мач. Колкото до Берое, уважение към всички в клуба. Аз имам много добри спомени към града, към клуба, към всички. Мачът ще е малко по-специален за мен", сподели Александър Димитров, който със сигурност ще е жаден за реванш и ще иска да се докаже пред старозагорската публика, която със сигурност ще го посрещне подобаващо.
 
Ганайският халф на Берое Карлос Охене се завръща в титулярния състав на тима за днешното домакинство на Локомотив Горна Оряховица. Той пропусна последните три срещи на заралии заради наказание. Любопитното е, че без него зелено-белите победиха и в трите си двубоя -Левски, Монтана и Локомотив Пловдив.
 
Както е известно, Охене бе изгонен при загубата от Ботев Пд в Коматево. При напускането си на терена обаче той атакува съдията Ивайло Стоянов и дори му бръкна в окото. Отделно Охене бе санкциониран и с 3500 лева от ДК. Той ще действа зад нападателя Жуниор Мапуку. По крилата ще са Цонев и Карачанаков.
 
Донеслият победата над Локо Пловдив с 3:2 в последния кръг Делчи отново ще остане на резервната скамейка. От щаба на домакините се надяват съдията Ангел Ангелов да се справи с мача и да не е главно действащо лице.
 
Вероятни състави:
 
Берое: Перниш, Зехиров, Василев, Иванов, Пенев, Райнов, Като, Цонев, Охене, Карачанаков, Мапуку
 
Локо (ГО): Банков, Цонков, Кавдански, Амброуз, Фиданин, Джоман, Ндонг, Кифуети, Н’Донгала, Вл. Узунов, Бен Отман
 

Рефер: Ангел Ангелов, София 

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Радост в ЦСКА: Каранга на линия за Левски

Нападателят най-вероятно ще е титуляр в дербито

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки