Лаптопа: Витоша не мисли за Първа лига

Само преди година този отбор бе във В група, сега сме трети във втора дивизия, доволен е Коце Ангелов

Лаптопа: Витоша не мисли за Първа лига
Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов заяви, че футболистите му не се интересуват от позицията, която заемат в класирането, и не мислят за промоция в елита. В последния кръг бистришките тигри удариха Оборище у дома и излязоха на трето място, само на 3 точки от лидера Етър.
 
"Радвам се на прогреса. Футболистите също са доволни от развитието, което бележим, но не гледаме класирането и не мислим за Първа лига. фактът, че почти същият отбор бе във В група, а сега е трети във втора дивизия, говори, че бележим напредък. Ако нещо ни закара 8 елита, няма да има крупни селекции. Мисля, че момчетата ще си заслужат шанса, който ще се открие пред тях. Смятам, че като цяло нивото на отборите в Първа лига е по-високо. В Септември София треньорската смяна няма да се отрази. Сегашният наставник на тима е много добър специалист. В нашата група изявени фаворити няма и всеки може да победи всеки", коментира наставникът на Витоша.
 
"Поставени цели нямаме. Опитваме се да радваме хората, които идват да ни гледат, и се надяваме те да се увеличават. Ние играем мач за мач. Не се надяваме нито на Етър, нито на Септември. Накрая ще се види на кое място ще завършим", каза капитанът на тима от Бистрица Четин Садула.
 
"До момента, от началото на дтория полусезон, не сме подценили нито един отбор. Подходихме с нужното уважение и респект във всяка една среща и резултатът е налице. Да ви кажа честно, не гледаме класирането във Втора лига. Излизаме във всеки един мач да победим без значение кой е противникът. Това е най-важното за нас. Ако стигнем до бараж, ще го мислим. Какво ще правим ли? Ще победим, както във всеки друг двубой", добави друг от играчите на Витоша - Ангел Стоянов.
 
От лагера на днешния им съперник Спартак Плевен вярват, че могат да спрат бистришките тигри по пътя им към елита. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки