Сензациите в пресата: Трабзонспор идва за Краев

Монтана с нов треньор, ако остане в елита

Сензациите в пресата: Трабзонспор идва за Краев

Сензациите в родната преса на 14 април, петък, 2017 година:

Меридиан мач: Трабзон идва за Краев

Левски може да се усмихне от ми­лионна оферта от Тур­ция за Божи­дар Краев. „Меридиан Мач" научи, че представители на Трабзонспор ще бъдат днес на трибуни­те на ста­диона в Разград, за да гледат дербито Лудогорец - Левски. Скаутите на турския клуб са пробвали да влязат на стадиона инког­нито, а за целта не са поискали про­пуски за мача от ръководството на „орлите". Роден мениджър обаче ни информира, че целта на пратеници­те е Бо­жидар Краев от Левски. Освен това те ще гледат за по­реден път и на­падателя на Лудого­рец  Клаудиу Кешерю, към кой­то имат сериозен афинитет.

Припомняме, че хора на Трабзон наблюдаваха  на живо и мача на на­ционалния отбор с Холандия, тогава медиите в Турция обявиха, че целта им е била Божидар Чорбаджийски. За­щитникът на ЦСКА игра 90 минути в срещата и се предста­ви на високо ниво. Към края на терена се появи и 19-годишният Божидар Краев, който блесна с ня­колко майстор­ски отиравания срещу „лале­тата". Нaвярно скаутите на Трабзон са харесали и юношата на Лев­ски при победата над Холандия с 2:0 и днес ще бъдат в Разград, за да затвърдят впечатленията си от качества­та му.

„Сините" нямат никакво намерение да продават Божи­дар Краев, но са в такава ситуация, че раздялата с таланта през лятото може да е за дължителна. Мла­докът има договор с клуба до края на календарната година, а на „Гере­на" вече те­кат преговори за подновяването н ня­колко пъти. Младо­кът обаче може и да откаже да остане в Левски, а тогава шефовете ще фор­сират продажбата му, за да не си тръгне без пари през януари.



Тема Спорт: При оставане в елита Монтана с нов треньор

Монтана ще има нов старши треньор, ако оста­не в елита, разбра "Тема Спорт". Такава е била дого­ворката между кмета на града Златко Живков, прези­дента на клуба Румен Панай­отов и сегашния наставник Атанас Джамбазки. Както е известно, последният хвър­ли оставка след 1:7 от Бо­тев в Пловдив, която обаче не бе приета. Тримата ре­шиха Джамбазки да остане и да доизкара сезона. Както е известно, в Монтана вече обявиха, че се надяват да спечелят двата баража и да останат в Първа лига.

Ако отборът изпадне, Джамбазки ще продължи да е начело, но при оставане ръководството ще търси нов вариант за поста. Идея­та е да се изгради по-силен състав. В най-скоро време се очаква да започне ремон­тът на стадион "Огоста". Ще бъдат вдигнати пилони­те за осветлението и ще се подмени теренът. Пре­движда се изграждане и на две игрища за школата.

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

България U16 стартира с успех участието си на Турнира за развитие на УЕФА

Тимът на Симов удари Молдова

Арда отговори на Крумовград: Имате да решавате много проблеми

Двата тима разменят хапливи коментари

Филип Филипов: Феновете трябва да са на стадиона

Шефът на ЦСКА на среща със СДВР

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки