Томаш: Единствено болежките ме притесняват

Голямо браво на момчетата

Томаш: Единствено болежките ме притесняват
Старши треньорът на Верея Александър Томаш похвали своя отбор за себераздаването в мача срещу Ботев, в който старозагорци постигнаха първата си победа като гости след 1:0 на „Коматево”. 
 
„Момчетата дадоха всичко от себе си. Единственото нещо, което ме притеснява, е, че откакто сме започнали, или са болни, или са контузени. Няма един мач, в който да сме с един и същи състав. Това не омаловажава труда на играчите.” 
 
„Само за два мача съжаляваме – Локо Пд и Славия у дома. Дано има феърплей до края. Все още сме зелени като клуб. Понякога трябва да се работи за точки. Ако бяхме спечелили тези два мача, щяхме да сме в съвсем различна ситуация.” 
 
„Ботев е един доста стойностен отбор, отбор, който при пространства, е много опасен. Голямо браво на нашите футболисти. Имахме и късмет, трябва да го отчетем.” 
 
„Контузиите на Янислав Иванов и Балд? Балд получи някакво разтежение, надявам се да няма разкъсване. Футболът е мъжка игра. А Янислав е с разтежение отзад. За мен необясними, но се случват тези неща. Трябва да реагираме по най-бързия начин. Бандаловски е с гнойна ангина, Цветанов, Мунин, продадохме Сукуна, много хора ни излизат. Нямам право да спирам хората да се развиват, но много трудно се поддържа стил.” 
 
„Мачовете с Ботев за купата? Още преди тоя мач си начертахме един план. Ако сторим това, което сме намислили в първия мач за купата, мисля, че можем да изненадаме Ботев”, коментира Томаш пред „Диема Спорт”. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки