Даниел Боримиров: Престъпно съдийство! (ВИДЕО)

Странични хора са се погрижили да ни бъдат показани картони за мача срещу сборния отбор, беснее Боримиров

Даниел Боримиров: Престъпно съдийство! (ВИДЕО)

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров нарече „престъпно” съдийството на Ивайло Стоянов в дербито с Лудогорец в Разград, завършило 0:0. Според Боримиров, има план важни играчи на Левски да бъдат наказани за дербито с ЦСКА след два кръга.

"Към отбора нямам претенции, отборът игра много добре. Един човек имаше против Левски да победи. Не отсъди една чиста 100-процентова дузпа. Знаете, че ни предстоят тежки мачове срещу Дуанв (Русе) и най-вече срещу сборния отбор, името няма да му казвам. Мисли се в тази насока и се питам дали съдия с такъв ранг има нужното място да свири в А група. Днес неговото съдийство бих го оприличил като престъпно. Момчетата играят със самочувствие, но за съжаление явно някои хора днес имаха против Левски да победи. Видяхме отсъжданията. Аз съм разочарован от днешното съдийство. Има ли нужда такива хора да свирят такива класни мачове? Всички фенове очакват да видят един хубав спектакъл с голове, но видяхте днес какви картони бяха дадени на нашите футболисти, а на отбора на Лудогорец бяха спестени. Просто съм разочарован от съдийството. Имаше за нас чиста дузпа през първото полувреме. На мен ми се видя, че Бурабия първо играе с топката, кракът не е в лицето, а на нивото на гърдите, Пресилен втори жълт и след това червен картон. Имаше остри влизания на играчи на Лудогорец, на тях не беше дадено нищо. Срещу нас е тенденциозно, след два кръга имаме много важен мач за нас, но странични хора са се погрижили да ни бъдат показани картони, за да не могат някои хора от нашия отбор да не могат да вземат участие”, коментира Боримиров след мача.

„Със съдийството, което досега е свирил на нашия отбор, не е показал, че е феърплей и затова нашите привърженици така са настроени към него”, добави „синият” директор по адрес на рефера Ивайло Стоянов.

Той сподели, че играта на Левски днес му е харесала и пътят пред клуба е да се разчита на много малко чужденци и повече българи и млади таланти от школата.

„Хареса ми, държахме се много добре на терена. През първото полувреме ако беше отсъдена дузпата, по съвсем друг начин щеше да се развие мачът. Това ще е пътят на Левски. Ще имаме класни чужденци и всичко друго ще бъде българи и юноши, това е. Ще гледаме да привлечем един или друг класен чужденец, който да прави разликата и ще разчитаме предимно на българи и играчи от школата. Имаме финансови задължения, които искаме да ги изчистим и се нуждаем от време да се адаптираме към нови футболисти, юноши”.

Работи се по нови договори за Божидар Краев, Сърджан Лукин и Георги Костадинов, но засега няма развитие.

„Когато му дойде времето, ще разберете за Лукин. В момента Лукин оправдава доверието, което му гласува Ники Митов. С такива игри той ще защитава позициите си. Водим разговори със Сърджан. С игрите и през последните мачове показва, че има място в Левски и е въпрос на време. Гошо Костадинов има контузия и затова днес нито е в групата, и не е на терена. Няма повече да се повтарям. На Гошо Костадинов е предложено нещо, което ако не го приема, няма как да го коментираме. Водим преговори с мениджъра  на Краев.

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Съдбоносна среща на "Герена"

Вижте подробности

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки