Дерменджиев: Излязохме много припрени

Доволен съм от футболистите, стратегическа точка

Дерменджиев: Излязохме много припрени
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от играта на своя отбор при нулевото равенство с Левски от 28-ия кръг на Първа лига. 
 
„Получи се двуостър мач, ние припряно започнахме мача и правехме грешки в подаванията. Второто имахме предимство и ситуации, които можеше да вкараме. Доволен съм от отбора и поздравявам футболистите. Ние играем футбол.” 
 
„Не, с нищо не са ни изненадали. Ние в България още като видим групата и знаем как може да излезе отборът. Бяхме готови за това нещо. Единственото нещо, което може да кажа, е, че излязохме много припрени и направихме тези грешки.” 
 
„Ние сме такъв отбор, че те искат постоянно да се доказват. Ние играем за победа. Поздравявам футболистите за играта. в завършващата фаза ударите трябваше да бъдат малко по-точни.” 
 
„Защо в два мача не отбелязахме? Да, така е наистина. Видяхте Левски колко бяха прибрани второто полувреме. И те гледат да се противопоставят, за да не загубят мача.” 
 
„Ние запазваме точките. Стратегически като точкова разлика ние нищо не губим в крайна сметка. Но искаме на собствен терен заради феновете и отбора. Феновете в Разград заслужават това нещо. Те са хора, които се радват за отбора и разрешават феновете на другите отбори да си подкрепят отбора, без да има ексцесии.” 
 
„Мачът с ЦСКА-София? Искам на зеления терен двата отбора да решат резултата. Винаги съм бил доволен, когато има отбори като Левски и ЦСКА-София, които израстват, за да се вдига нивото на българския футбол”, сподели Дерменджиев пред „Диема Спорт”. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки