Клубовете от Първа лига: Честито Възкресение Христово!

Голяма част от отборите поздравиха феновете си за Великден

Клубовете от Първа лига: Честито Възкресение Христово!

Днес е един от най-светлите празници за всички християни, които отбелязват Възкресението на Сина Божи Иисус Христос.

По този повод голяма част от българските елитни футболни клубове поздравиха своите фенове чрез официалните си сайтове.

Novsport.com предоставя на своите посетители пожеланията на отборите без редакторска намеса:

Лудогорец: Честито Възкресение Христово!

ПФК Лудогорец поздравява всички с настъпването на най-светлия християнски празник.

Левски: Честито Възкресение Христово, левскари!

ПФК ЛЕВСКИ честити на всички левскари Възкресение Христово и им пожелава много здраве, късмет, любов, щастие, и успехи! Възкресение Христово - Великден е най-големият празник за православните християни, наричан Празник на всички празници. Дано той донесе много топлина и светлина във вашите домове.

ЦСКА: Христос Воскресе!

Христос Воскресе, армейци. Днес е един от най-светлите християнски празници - Възкресението Христово. Този празник има по-особено значение за армейската общност. Нашият клуб в продължение на дълги години бе подлаган на всевъзможни опити за унищожение и враговете на ЦСКА почти бяха постигнали целта си. Армейската общност обаче не позволи това да се случи. ЦСКА възкръсна от пепелта и днес е по-жив от всякога. Нека на този светъл ден да забравим проблемите от ежедневието и миналото, да бъдем по-добри и да погледнем уверено напред в бъдещето. Великден винаги е червен!

Ботев (Пловдив): Честито Възкресение Христово!

ПФК Ботев честити на всички ботевисти и християни най-светлия празник в православието - Възкресение Христово!  Смята се, че възкресението на Исус Христос е най-великото събитие в историята на човешкия род, поради което и Великден е наричан Празник на празниците. Нека светлият празник донесе здраве, щастие и любов във всеки дом! Христос Воскресе!

Верея: Честито Възкресение Христово!

Христос Воскресе! Християните празнуват днес Възкресение Христово, най-големият празник на църквата и най-великото събитие в историята на човешкия род. ПФК Верея честити на всички Възкресение Христово и им пожелава много здраве, късмет, любов, щастие, и успехи!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки