Анчелоти: Съдията не беше на нивото на мача, видео технологиите вече са необходимост

Президентът на Байерн Карл-Хайнц Румениге нарече съдията Виктор Касай "убиец"

Анчелоти: Съдията не беше на нивото на мача, видео технологиите вече са необходимост

Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти смята, че съдията Виктор Касай е бил неспособен да си свърши добре работата в реванша с Реал Мадрид в четвъртфиналите на Шампионска лига и се обяви за въвеждане на видео технологиите във футбола възможно най-скоро.

Артуро Видал беше изгонен с много спорен втори жълт картон, а Кристиано Роналдо изравни за 2:2 в продълженията с гол от засада, като след това Реал вкара нови два гола и продължи към полуфиналите след 4:2 и общ резултат 6:3.

„Бяхме помислили за всичко преди мача, с изключение на съдията. Не може да решиш по този начин един от участниците в полуфиналите. Не бива това да се случва на такова високо ниво”, огорчен беше Анчелоти след мача срещу бившия му клуб.

Според Анчелоти, неговият ученик и колега Зинедин Зидан също се е съгласил, че унгарецът Касай е допуснал големи грешкки.

„Съдията може би не беше на нужното ниво. Не мисля, че Реал Мадрид има някакво влияние върху съдиите. Просто съдиите тази вечер взеха погрешни решения. Никога не съм подкрепял видео технологиите, но сега трябва да призная, че те са необходими”, коментира Карлето.

Президентът на Байерн Карл-Хайнц Румениге нарече Касай „убиец”.

„Беше изключително емоционален спектакъл, можем само да поздравим двата отбора. Нашият отбор даде всичко, не бива да забравяме това. Видяхме страхотен футбол, но за жалост съдията взе някои екстремни решения в наш ущърб. Разбира се, че съдията беше убиецът”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки