Локо (Пд) зарязва ветераните и ще залага на млади

Новият треньор ще е българин, обяви Христо Бонев

Локо (Пд) зарязва ветераните и ще залага на млади

Локомотив (Пловдив) сменя рязко курса за новия сезон. Черно-белите ще насочат почти изцяло своите усилия върху детско-юношеската школа и налагането на млади български играчи в първия отбор. В момента смърфовете разполагат с един от най-старите състави в ели­та. Македонците Роберт Петров и Ванчо Траянов са на по 38 години.

Именно това е било об­съждано на срещата на ръко­водството, инициирана от собственика Христо Крушарски. Всички са били кате­горични, че не трябва да се бърза с избора на нов стар­ши треньор. Крушарски обя­ви, че това ще стане до 10-15 дни. Новият наставник трябва да предложи план за развитие на младите игра­чи.

"Разхождам се, ходя на стадиона. Нещата са много по-добре. Само отборът не­що дръпна ръчната. Да, вли­зането в първата шестица е успех, но мисълта на соб­ственика е правилна. Трябва да умуваме за нови попълне­ния", каза за „Тема спорт” почетният прези­дент на Локомотив Христо Бонев, който се възстановя­ва успешно от получен инфаркт в средата на януари.

"Този път ще се мисли много, преди да се назначи нов треньор. При всички положе­ния ще е българин. Настав­ник, който да следва линия­та на политиката, която ис­ка Крушарски - налагането на по-млади играчи, българи. Целта му е да се наблегне много на детско-юношеска­та школа със съответните специалисти и методисти и след 3-4 години да можем да се радваме на наши кадри в първия отбор. Трябва да има повече момчета като Ияд Хамуд", добави легендата.

"Ераносян сам реши да на­пусне. Не зная какви са причи­ните", каза Бонев относно треньорската оставка. В момента временно начело на тима е Иван Маринов-Маслара.

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки