Николай Митов: Харесах 6-7 бразилци, но не можем да си ги позволим (ВИДЕО)

Няма да пазим играчи с картони, подчерта треньорът на Левски преди мача с Дунав и след това с ЦСКА

Николай Митов:  Харесах 6-7 бразилци, но не можем да си ги позволим (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Николай Митов заяви, че няма да пази висящите с картони Антонио Аниете и Бабатунде Адениджи в мача с Дунав в петък с оглед идващото след това дерби с ЦСКА.

„Де Ноойер вчера тренира наравно с отбора, също и Сукуна. Костадинов е на облекчен режим и ще видим, има и наказания. Ябллонски отпада със сигурност.  Няма да пазим играчи с картони. Левски не трябва да се съобразява, ако отпадне даден футболист. Влиза да играе друг и това е. Оправдания няма да търсим”, сподели Николай Митов на своя брифинг преди мача с Дунав в петък.

„Доста добре познавам Дунав. Играят 2-3 години заедно, много силен колектив, раздават се във всеки мач. Те са приятната изненада, влязоха в първата шестица. Показаха, че могат да изненадат всеки отбор. Ще подходим с респект и уважение. Важно е ние да покажем нашата игра. Ако я покажем, няма да имаме проблеми”, уверен е наставникът.

Той призна, че Георги Чиликов му е представил доклад за качествени бразилски играчи, но „сините” нямат финансовата възможност да ги привлекат.

„Да, има доклад на Чиликов за бразилски играчи. Харесах 6-7 веднага да ви кажа честно, обаче не можем да си ги позволим. Те отиват в отбори, които могат да платят по 5, по 10 милиона. Левски ще взима футболисти, които може да си позволи и да отговарят за класата на Левски. Да ви кажа вчера харесах и по двама-трима от Реал Мадрид и Байерн, ама като не можем да си ги позволим... Търсим футболисти, които отговарят на касата и параметрите на Левски. Селекцията продължава и искам накрая да съм уверен, че даден футболист отговаря за нашия отговор”.

Митов не коментира спекулациите, че Антон Огнянов ще бъде върнат на Дунав.

„Има време до 31 май. Не искам да коментирам спекулациите около Антон Огнянов”.

Няма развитие и ситуацията около преговорите за нови договори на Георги Костадинов и Сърджан Лукин. Митов подчерта, че не иска да изпада и в другата крайност – да взима играчи, които нямат нужните качества само защото са евтини.

„Аз държа на Лукин и Костадинов, но вече това са въпрос на преговори между тях и клуба. Левски трябва да се съобразява, най-важен е клубът. Не искам да взимаме на всяка цена. Като не ми хареса даден футболист, за какво да го взимаме? Само да си трупаме футболисти? Футболистите на Левски трябва да имат самочувствието, че играят в този клуб. Искам още по-голяма увереност на терена в играта”.

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки