Йовов: Забелязва се положителна промяна в Левски

Ювентус е скритият фаворит в ШЛ, смята бившият играч

Йовов: Забелязва се положителна промяна в Левски
"Има импулс в играта на Левски, забелязва се една промяна положителна. Трудно е още да се правят генерални изводи от това, което се случва, но, разбира се, имаме една висока летва, която е вдигната, всеки се цели в нея - Лудогорец", коментира бившият играч и директор на "сините" Христо Йовов.

"Може само да ги похвалим, в България е трудно да се задържиш толкова време на сцената, но явно с добра организация и с добри намерения, нещата се получават, може би трябва да стане един пример за цяла България, че спортът има бъдеще", коментира Йовов по повод дълголетието на аматьорския футболен турнир.

"Доста объркан е форматът. Даже съвсем случайно вчера разбрах, че евентуално четвъртият можел да играе бараж със седмия за Лига Европа, което за мен не е наред. Иначе като привърженик съм ОК, гледаме доста дербита, повече интересни мачове, особено накрая, когато са разделени. Аз през цялото време съм казвал, че форматът трябва да бъде по-малък, за да има отбори, които са платежоспособни, осигурени финансово, за да се прекратят тези подмятания, които виждаме в медиите, относно уредени мачове, черно тото, което е причина да отблъсна и феновете. Трябва да се направи нещото, за да се гарантира участието на отборите в "А" група, а не да гледаме към края на първенството едни мъчещи се отбори, които всички тайно знаят, че са пред фалит, но го крият", заяви той.

Авторът на легендарния гол за Левски срещу Олимпик Марсилия смята, че "сините" се намират в подем. "Има импулс в играта на Левски, забелязва се една промяна положителна. Трудно е още да се правят генерални изводи от това, което се случва, но, разбира се, имаме една висока летва, която е вдигната, всеки се цели в нея - Лудогорец. Левски трябва да подреди къщичката си и да организира плана си за работа, за да знаем ние, привържениците какво трябва да очакваме", коментира той. 
Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки