Победа и добра новина от Карнобат

В герой се превърна острието Петър Колев

Победа и добра новина от Карнобат
Минимален успех с 1:0 постигнаха футболистите на „Карнобат“, които в среща от 27 кръг на Трета лига – югоизточна зона надделяха срещу „Борислав“ /Първомай/.

В герой за домакините се превърна острието Петър Колев, който в 49-та минута засече пред голлинията на гостите подадена отдясно топка от Диян Лефтеров. Голаджията можеше и да увеличи сметката си от попадения през сезона, ако на още няколко пъти не бе пропуснал изгодни положения. С гола се разминаха още Живко Димов и влезлия като смяна Георги Бинев.

Двата тима проведоха среща на много добро ниво, в която макар трудно, победата дойде в полза на символичните домакини от „Карнобат“.
Успехът съвпадна със съобщена добра новина от ръководството на отбора, че юношата Росиян Нейков е претърпял успешна операция. Възстановяването на младата футболна надежда протича бързо, а изписването му ще бъде в началото на новата седмица. Ръководството на „Карнобат“ пожела на благодари на всички, които се включиха в кампанията по набиране на средства, с които да бъде подпомогнато лечението на Росиян Нейков.

Припомняме, че на домакинската среща с „Евроколеж“ /Пд/ (6:0) карнобатлии поставиха урна на входа на стадиона, в която всеки, според своите възможности, можеше да отдели средства за лечението на талантливия футболист. Съотборниците на Нейков тогава дори излязоха на терена с фланелки в негова подкрепа. Новината за успешното лечение бе посрещната с аплодисменти от футболисти и фенове на „Карнобат“.

Във временното класиране „Карнобат“ заема 3-то място с актив от 56 т. Във вторник, 25 април, „Карнобат“ гостува на „Верея II” /Ст. Загора/, в среща от междинния 28 кръг на Трета лига – югоизточна зона. Новата седмица се очертава да бъде натоварена за възпитаниците на Георги Калоянов, които в събота, 29 април, ще имат домакинска среща с лидера в класирането „Загорец“ /Нова Загора/.

"КАРНОБАТ“: Христиан Славов, Диян Лефтеров, Пламен Димитров, Ясен Тузаков, Димитър Попов, Димитър Петров, Мартин Иванов /65 – Георги Бинев/, Живко Димов, Яни Николов /87 – Трендафил Момчилов/, Георги Калоянов, Петър Колев /79 – Марин Маринов
Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

Треньорът на Струмска слава за съдийството срещу Спартак (Вн): Пълно безумие!

„Вината е в нас, защото не сме подготвени физически да играем 10 срещу 14“

Спартак (Варна) с активно участие в кампанията „Аз Вярвам и Помагам“

"Сърце, усилие и екипен дух!"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки