Воин Войнов: Големият минус за Локомотив (Пд) е публиката

Подценихме ситуациите, и трите гола ни ги вкараха с глава, недоволен е Войнов

Воин Войнов: Големият минус за Локомотив (Пд) е публиката

Новият старши треньор на Локомотив (Пд) Воин Войнов посочи публиката като най-важното липсващо звено в клуба след поражението с 2:3 от Черно море в дебютния си мач.

„Всичко е наред. Големият минус в момента за Локомотив (Пловдив) е 12-ият играч. Аз съм работил преди години в Локомотив (Пд) и знам, че когато публиката е до терена, Локомотив изглежда по съвсем друг начин и днес се видя, че без нашата публика ние нямаме тази сила, която имаме, когато те са около нас. Затова моето лично желание е да ги върнем, а ние можем да ги върнем само с добри резултати и с победи”, сподели Войнов след мача пред „Диема”.

Той посочи грешките в защита като конкретна причина за загубата с 2:3 от „моряците” и остана много недоволен, че и трите гола за Черно море бяха отбелязани с глава.

„Няма приятни загуби. Наистина неприятна загуба. Не можахме последните пет минути да задържим резултата. Мисля, че равният беше справедливият резултат, но във футбола когато не си концентриран до последно и се правят грешки, винаги има голове.Подценихме ситуации, защото и трите гола ни ги вкараха с глава. Това значи, че малко сме подценили ситуациите и трябва да работим в тази насока. Аз съм от няколко дни, една тренировка съм провел дос ега. Виждам, че има много положителни неща, но има и слабости, върху които трябва да работим. Има и проблеми с контузени и наказани. Следващия мач мисля, че ще бъдем много по-конкурентни. Днес направихме да не кажа детински грешки, но не добра концентрация и допуснахме три гола с глава, което се отрази на крайния резултат. Не ме задоволи най-вече контролът над топката, много лесно я губехме и тук се видя, че ни липсва Дани Кики, който е един лидер, може винаги да бъде плюс за нашия отбор. Играхме с трима в защита. Това също не беше много добре, защото в средата на терена играхме с човек по-малко. Тази система крие много опасности и в следващия мач ще прекрояваме нещата. Поради липса на основни състезатели заложихме на тази схема. Аз нямах поглед върху отбора и се съветвах с моите колеги. Мисля, че правилно изградихме тактиката, но тези индивидуални грешки повлияха”.

„Докато имаме теоретична възможност, ще се борим за Лига Европа”, завърши новият треньор на „смърфовете”.

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки