Бодуров: Трябва ни победа в голям мач +ВИДЕО

Наша грешка, те не създадоха нищо, пак им дадохме, ядосва се защитникът след 1:1 с Лудогорец

Бодуров: Трябва ни победа в голям мач +ВИДЕО

Централният защитник на ЦСКА Николай Бодуров отново проклинаше късмета на „червените”, които не можаха да бият Лудогорец и в 15-ия сблъсък между двата отбора в елита.

„Изключително близо (бяхме). Цял мач доста положения създадохме, атакувахме, натискахме. Те просто едно положение и гол. Наша грешка, това е наша грешка. Те не създадоха нищо, пак им дадохме. Един гол не ни достигна, щом е 1:1. Аз не си спомням да имат някакви положения или нещо да са направили. Ние имахме изключително много ситуации, държахме инициативата, но накрая 1:1 пак. Каквото и да направим, пак 1:1. Бяхме навити, за да ги победим, не изнервени. Играхме на 100% и вярвахме, че ще победим, но не успяхме за съжаление”, коментира Бодуров след мача за клубната телевизия на ЦСКА.

Наред е дербито с Левски, след като в миналото дерби ЦСКА поведе и натискаше, а в крайна сметка загуби с 1:2. Бодуров смята, че „червените” имат нужда от една победа в голямо дерби.

„Не искам да говоря за реваншизъм, защото недай си Боже ако стане нещо и пак не бием, после трябва да се извинявам пак. Просто излизаме, играем, тия мачове се взимат с характер. Стискаш зъби, можеш, не можеш, лазиш, важното е да помагаш на отбора. Трябва да покажем характер, сърцата игра и дано късметът да е с нас вече. Имаме нужда да победим в такъв мач”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки