Пике: Чист червен картон за Рамос, ще го осъзнае като гледа пак ситуацията

Хората тук са свикнали съдиите да им позволяват много неща, каза Пике на "Бернабеу" след "Ел Класико"

Пике: Чист червен картон за Рамос, ще го осъзнае като гледа пак ситуацията

Словесната война между Серхио Рамос и Жерар Пике продължи и снощи в „Ел Класико”. Капитанът на Реал Мадрид беше изгонен с директен червен картон за опасен шпагат с двата крака напред срещу Лионел Меси в 77-ата минута. При излизането си от терена Рамос се обърна към съотборника си в испанския национален отбор Пике и му направи жест с ръце с думите „Говори сега, говори сега”, визирайки коментарите на колегата си от Барселона, че Реал е подкрепян на най-високо ниво в испанския футбол.

След мача конфликтът продължи и Пике каза, че червеният картон на Рамос е бил напълно заслужен.

„Убеден съм, че той ще осъзнае, че това беше чист червен картон веднага щом се прибере у дома и изгледа ситуацията отново. Той влезе с двата крака напред, а Меси се измъкваше. Всичко беше много ясно, той влиза с бутоните напред и нагоре и не играе с топката. Няма спор по този въпрос”, каза Пике след мача.

Той пак нападна Реал Мадрид, че те са свикнали да играят много по-грубо от останалите, без да им се показват картони.

„Случи се това, че хората тук са свикнали съдиите да им позволяват много неща и сега се случи това. Видях Рамос да сочи към мен след червения картон, но той ще съжали за случилото се, когато види отново ситуацията. Беше много чист червен картон”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки