От Левски пуснаха билетите за ЦСКА без да назоват съперника

Пропуски по 5 и 12 лв. за двете агитки на Националния стадион

От Левски пуснаха билетите за ЦСКА без да назоват съперника

Стартира продажбата на билети за мача на 29 април, пише официалният сайт на Левски във връзка с двубоя срещу ЦСКА, макар и името на съперника да не се споменава нито веднъж.

Ето и останалата част от публикацията в клубния портал на "сините":

Продажбата на билети за мача от 4-ти кръг на Първата шестица на ППЛ стартира днес в мрежата на Тикетпро, бензиностанции OMV, официалния магазин на ПФК ЛЕВСКИ на стадион "Vivacom Арена Георги Аспарухов" и магазина на НКП на бул. „Тодор Александров“ 23.

Цените на пропуските за привържениците на Левски са както следва:

Сектор А: 12 лв.

Сектор Б: 5 лв.

За гостите цените на билетите са, както следва:

Сектор В: 12 лв.
Сектор Г: 5 лв.

В деня на мача, 29.04, билети ще се продават от 12:00 часа на касите на Националния стадион "Васил Левски" за феновете на Левски откъм "Гурко" и "Синьото", а за гостуващите - на каси на "Ариана" и стадион "Българска армия".

Предстоящата среща е с начален час 17:00, а вратите на Националния стадион ще отворят в 15:00 часа.

Обръщаме внимание на притежателите на абонаментни карти за стадион „Vivacom Арена Георги Аспарухов“, че те важат и за двубоя на стадион „Васил Левски“.

За улеснение на тези от вас, които ще са в ролята на придружители и ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането на стадион "Васил Левски". Може да изтеглите и попълните документа от тук.

За повече информация и въпроси относно продажбата на билети - Ticketpro.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки