Зидан: Всичко е в нашите ръце

Наставникът на Реал иска футболистите му да мислят само за мача с Депортиво

Зидан: Всичко е в нашите ръце

 Реал Мадрид ще играе само и единствено за победа в мача с Депортиво (Ла Коруня) в сряда, заяви старши треньорът на столичани Зинедин Зидан. В сряда "белите" гостуват на галисийците и са длъжни да спечелят след поражението си с 2:3 у дома срещу Барселона миналата неделя.

"Добре сме и мислим само за мача с Депор. Трябва да дадем всичко и да вземем трите точки. Мислим само за този двубой. Всеки може да си мисли много неща за дербито с Барселона. Сега мнението е, че Барселона ще стане шампион, а ние не струваме нищо. Това не е така. Нещото, за което моля футболистите, е да не променят нищо от направеното до момента. 

Продължаваме напред. Съдбата е само в нашите ръце, не зависим от никого. Отборът се чувства добре физически и е концентриран. Остават ни още шест мача в първенството и най-много три двубоя в Шампионската лига. Утре ни очаква трудна среща, но нищо не се променя", заяви Зидан на пресконференция.

В момента шампионът Барселона е лидер в Примера дивисион, като има равен брой точки с Реал Мадрид, но "белите" са изиграли един двубой по-малко в сравнение с каталунците.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки