ЦСКА договори юноша на Монако

Феновете на „червените" се събират пред стария БФС в събота

ЦСКА договори юноша на Монако

21-годишният Дилан Бахамбула е сигурно ново попълнение на ЦСКА от лятото.

С нападателя са проведени няколко разговора и той няма против да пристигне в Борисовата градина.

Бахамбула е свободен агент, защото в момента рита в третодивизионния „Дижон", където в 3 мача има 1 гол.

Той е с контракт, който важи за територията на Франция, а за чужбина е без пари, пише "24 часа".

Бахамбула е с конгоански и френски паспорт. Юноша е на „Монако", има само един мач за този отбор, но е с титла при юношите до 19 години на Франция.

След това е даден под наем на ФК „Париж" и вкарва 5 попадения в 34 двубоя, след което е освободен от гранда от княжеството. Дилан е от футболно семейство.

Близнакът му Долан е в „Нанси". Батко им Плесир пък е бил в „Сошо", където е и първият им братовчед Ивен Мойо. Дилан има два мача за младежкия национален отбор на Франция и бе викан от селекционера на Конго Клод льо Роа за контрола с Бенин, но не игра.

Позицията му е зад централния нападател. В момента ЦСКА работи доста здраво по селекцията през лятото, след като тази през зимата се забави фатално и нито едно от новите попълнения не прави сериозно впечатление.

Дори е сигурно, че Кевин Кубемба ще бъде освободен още през това лято. Феновете на ЦСКА се събират в събота от 14,30 часа в градинката пред старата сграда на БФС на столичната улица „Иван Асен" и час по-късно тръгват към сектор „Г" на стадион „Васил Левски" за вечното дерби. Мачът с „Левски" започва от 17 часа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки