Само победа над Чепинец ще донесе спокойствие във Вихрен

Чепинец играят добър футбол и това, че са на последно място в таблицата, не бива да ни заблуждава, казва треньорът на санданчани

Само победа над Чепинец ще донесе спокойствие във Вихрен

Общо шест тренировки проведе старши треньорът на Вихрен Емил Тренков през седмицата за мача срещу Чепинец (Велинград) като домакин. 

На градския стадион в колегите си не се готви Благой Атанасов, който със сигурност отпада от групата. Другият футболист, който няма да бъде на разположение е защитникът Илиян Панчев - наказан за две срещи за натрупани девет жълти картони. Николай Георгиев и Ради Михов се готвиха при облекчени условия, но те със сигурност ще попаднат в групата за този двубой.

"Само при победа над отбора на Чепинец може да настъпи спокойствие в нашия отбор. Гостуващият тим е с нов треньор и нови футболисти от зимната подготовка. Играят добър футбол и това, че са на последно място в таблицата, не бива да ни заблуждава. Надявам се футболистите, на които ще гласувам доверие, да спазят указанията ми и да спечелим този мач ако искаме да се отдалечим от опасната зона на отпадащите", сподели Емил Тренков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки