Любомир Божинов: До ден днешен заплатите в Нефтохимик са изплатени до стотинка

Който не иска напрежение да си стои вкъщи, каза халфът на Нефтохмик след 0:3 от Пирин

Любомир Божинов: До ден днешен заплатите в Нефтохимик са изплатени до стотинка

Халфът на Нефтохимик Любомир Божинов даде емоционално интервю след загубата с 0:3 от Пирин, в което разкри, че заплатите на всички играчи на бургазлии са изплатени до стотинка и финансови тревоги не може да са причина за слабата игра.

„От никаква ситуация, ние владеем топката, наш тъч, гол – 1:0. Вторият гол подаване в центъра, гол – 2:0. Опитахме, постарахме се, но явно не е достатъчно, поне един гол искахме да върнем. Не стана, не се получиха нещата. Това се дължи може би повече на липса на концентрация, на футболно майсторство. В Благоевград беше по съшия начин - повеждаме, после необяснимо се прибираме назад, обръщат ни, бият ни. После пак ни излъгаха, сега идват тук и ни вкараха три гола”, беше краткият разбор на Божинов за загубата днес.

А после той посочи, че само играчите на Нефтохимик са отговорни за резултатите на терена и в клуба няма неизплатени заплати, а само забавена половин премия.

„Ние играем на терена. Ние трябва да се вдигаме и да спасим отбора. Моето желание е Нефтохимик да остане в А група и ще направя всичко отборът да се спаси. Къде няма напрежение? Един шофьор няма ли напрежение да закара един автобус с пътници от Бургас до София? Ако някой не иска напрежение, да си стои вкъщи. Какво значи напрежение? Има си напрежение, но като стъпиш на терена трябва да е свършило и да играеш колкото можеш. Нефтохимик трябва да се спаси. Аз съм от Бургас, гарантирам, че каквото зависи от мен и моите колеги ще направим Нефтохимик да се спаси и от лятото да е отново в Първа лига.

До ден днешен, днес е 28 април, заплатите на футболистите са изплатени до стотинка. Има една неизплатена половин премия, която не е проблем. Заплатите на футболистите са изплатени до ден днешен. Защото аз чувам в други отбори с колко закъсняват парите. Не можем от това да се оплачем. Заплатите са изплатени, това трябва да се знае. Аз не съм спонсор и не знам какво ще стане в бъдеще. Моята цел е Нефтохимик да се спаси. Не мога да казвам от името на нашите шефове и спонсори, Моето задължение е отборът да се спаси и само това искам единствено. Ние играем, вината можем да си я търсим у нас. Дано намерим причината, защото се разделят отборите, играят на кръст. Надявам се да направим всичко и отборът да остане в А група”, емоционално обясни Любо Божинов.

Шеф на Нафтата с интересни разкрития, вижте каква отлична новина чака Бургас

Интервю с изпълнителния директор Николай Тодоров

Сензациите в пресата: ЦСКА праща защитник в Етър

Война в Бургас заради треньор, Ренан виси за Торпедо, Стивън Петков води атаката на Ботев срещу ЦСКА, бразилец пред дебют и още…

ОБЗОР: Нефтохимик е лидер в Югоизточната Трета лига (РЕЗУЛТАТИ)

Вижте как завършиха срещите от третия кръг и класирането след тях

ОФИЦИАЛНО: Нефтохимик се раздели с треньор по взаимно съгласие

Господин Господинов вече не е част от академията

ОФИЦИАЛНО: Джамбазки аут от футбола за година!

Треньорът нападна съдия след мач от Втора лига, одрусаха здраво ЦСКА, Ботев и Локо, вижте всички решения на Дисципа

Черно море с втора победа в Елитната група

“Моряците”, водени от Мартин Христов, надиграха тима на Нефтохимик в Бургас с 2:0

ОБЗОР: Нефтохимик взе 3 т. от Марково в Югоизточната Трета лига

Вижте всички резултати и класирането след втория кръг

Димо Кръстев с повиквателна за националния отбор

Талантът заминава за приятелски турнир в Москва

Кишишев: Бургаското дерби ще ни даде 3 т. и нищо повече

"Нефтохимик е като асансьор - хем в елита, хем е в Трета лига", каза още бившият национал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки