Левски си връща Гаджев

Халфът ще замести отиващия в Урал Георги Костадинов

Левски си връща Гаджев
Владимир Гаджев е пред завръщане в Левски, твърди „Меридиан Мач”, позовавайки се на сигурен източник от „Герена”. Халфът, който изпадна с отбора на Ковънтри в четвърта дивизия на Англия, със сигурност напуска клуба в края на сезона и ще се превърне в свободен агент.
 
Гаджев е един от любимците на старши треньора на „сините" Николай Митов. На „Герена" се говори усилено, че двамата вече са се разбрали да се видят след края на сезона, за да обсъдят завръщането на Гаджев в Левски.
 
Митов иска да вземе Владимир за заместник на Георги Костадинов, който на 99 процента напуска отбора след края на сезона. Припомняме, че последният отказва да преподпише договора си със ,сините", въпреки че клубът му предлага увеличение на заплатата с повече от 100 процента. Самият Владимир Гаджев е в отлични взаимоотношения с Николай Митов. Той тренираше именно под негово ръководство в Септември преди да приеме офертата на Ковънтри. На „Герена" пък се надяват престоят на халфа в Англия да го е отказал от огромното му желание да играе зад граница. Както е известно, Гаджев се прочу, докато играеше в Левски с постоянните си твърдения, че иска трансфер зад граница. Той няколко пъти се сбогуваше с фенове и съотборници, но в крайна сметка оставаше на „Герена".
 
Завръщането на Владимир Гаджев ще е само малка част от планираната кадрова промяна, която Николай Митов и Даниел Боримиров готвят през паузата. Треньорът и спортният директор работят по мащабна селекция, която включва най-вече попълнения от чужбина. Отборът ще се подсили във всички линии, а новите футболисти може да стигнат дори двуцифрена бройка.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки