Пирин иска да задържи първото място

В Благоевград започнаха преговори за нови договори

Пирин иска да задържи първото място

Три седмици преди края на сезона в Пирин Бл започнаха работа по селекцията на тима. Паралелно с търсенето на нови попълнения от треньорския екип стартираха и преговорите за подновяване на договорите на голяма част от титулярите. За това настоява и старши треньорът на орлетата Милен Радуканов.

"Аз още преди две седмици съм казал, че искам на всички футболисти да им се подновят договорите, ръководството знае това", заяви наставникът.

Сред първите, с които ръководството започна разговори, е мениджърът на словака Кристиян Кощърна. Левият халф-бек влиза твърдо в плановете на Радуканов за следващия сезон, за който договор има и самият треньор.

"Аз имам договор за още една година, но наистина е много важно каква селекция ще направим и кои ще останат в отбора, за да знаем какво ще правим. Иначе ще е доста трудно", каза Радуканов. Следващият след Кощърна е Даниел Младенов. Ако има обаче интерес към някои от футболистите на Пирин, ръководството е готово да преговоря и да реализира трансфер, срещу определена сума.

Днес Пирин гостува на Локо ГО с амбицията да задържи първото място в група Б. Напълно възстановени са вече Орлин Старокин и Кристиян Кощърна. Изтече наказанието на Антон Костадинов. Санкциониран обаче е Румен Сандев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки