ЦСКА се прибира от морето със самолет

ЦСКА пътува днес следобед за гостуването си на Черно море в Каварна

ЦСКА се прибира от морето със самолет

ЦСКА пътува днес следобед за гостуването си на Черно море в Каварна в събота. Отборът ще тренира на Панчарево, след което тръгва с автобус за Варна. Там играчите ще бъдат на лагер и ще проведат едно занимание в петък. То вероятно ще е на cm. "Корабостроител", но все още не е уточнено на 100%.

Двубоят с моряците е в събота от 17:30 часа на стадион "Калиакра" и ще е 4-та среща между двата отбора този сезон. От ЦСКА напомниха чрез официалния си сайт: "Черно море е най-удобният съперник до момента в шампионата. В трите срещи дотук през сезона червените записаха три победи с голова разлика 6:1", написаха от cska.bg.

Билетите за двубоя вече са в продажба, като тяхната цена е само 4 лв. Те са налични в канцеларията на стадион "Тича" във Варна от 10:00 до 17:00 часа. Ще се продават и в Каварна в деня на мача от 14:00 часа. фенклубът на ЦСКА "Сектор Г" няма да организира екскурзия за срещата.

Любопитно е да се отбележи, че играчите на армейците ще се приберат от гостуването със самолет. Полетът им е от Варна и ще бъде в деня на мача с моряците - в събота. Редовни курсове има от 21:15 и 21:55 часа. Червените ще бързат да се върнат в столицата, защото след това идва ред на междинен кръг - посрещат Локо Пд в сряда, 17 май, от 20:00 часа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки