Каранга обещал още голове срещу Черно море

Нападателят на ЦСКА е с четири попадения в последните четири мача

Каранга обещал още голове срещу Черно море

 Нападателят на ЦСКА фернандо Каранга, който неволно контузи Руй Педро на тренировката вчера, публикува своя снимка от мача с Дунав и цитат от популярната песен "Още от дете":

"Тази безгранична лудост никога не ще умре!". Каранга е пуснал тематичен кадър със своята радост от гола срещу русенци. Тогава фернандо „преряза" с жест „гърлото" на Дунав и направи знаци за лудост с ръцете си.

Преди двубоя с Черно море пък той пак е обещал пред треньорския щаб да се разпише. Каранга си е поставил за мисия да вкара нови две попадения в мрежата на варненци. Той го направи в предишния мач на "Армията" при 3:1. Същото обещание пък бразилецът даде и в навечерието на срещата с Дунав. Помощникът Стефан Генов разкри, че бразилецът е гарантирал две попадения, макар да стигна само до едно, но направи няколко пропуска от чисти ситуации.

Фернандо се вписва все по-добре в ЦСКА, като в последните си 4 мача има 4 гола - двата срещу Черно море (3:1) и по един срещу Левски (3:0) и Дунав (2:0). Той не успя да вкара само на Лудогорец (1:1). Каранга живее у нас със съпругата си Карла и сина си Луис фернандо, който носи неговото име.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки