Великов: До два-три дни ще подпиша нов договор

Нормално е да се свири малко за Лудогорец, все пак е шампион, казва треньорът на Дунав

Великов: До два-три дни ще подпиша нов договор

Старши треньорът на Дунав (Русе) Веселин Великов заяви пред "Тема Спорт", че до средата на следващата седмица ще подпише нов договор с клуба.

Той се върна и към двубоя с Лудогорец (2:2), в който драконите отново взеха точки от шампиона. Великов коментира и неотсъдената дузпа за Дунав през второто полувреме.

"Мъчим се и в голяма степен успяваме да играем като равен с равен срещу Лудогорец. Решението на Кабаков не е умишлено. Просто така го е свири малко за Лудогорец, все пак казва треньорът на драконите видял. И той е човек, и той може да сбърка, както сбъркаха за нашия втори гол, при който има засада. Там грешката е на страничния."

"Ние обаче виждаме тези неща след стоп-кадър, а съдиите трябва да ги преценяват за секунди. Като цяло Кабаков се справи добре с мача. Нормално е да се свири малко за Лудогорец, все пак са шампиони и са по-силният отбор", сподели наставникът на русенци.

"Разбрах се с ръководството за нов договор. До два-три дни трябва да го подпишем. Контрактът не ми изтича сега, но искаме да го удължим и да се разберем за финансовите параметри за втората година", хвърли яснота Великов, който коментира и лятната селекция.

"Говорили сме с двама играчи, но засега ще запазим имената им в тайна. Умуваме дали да освободим още един човек освен Давронов. Все пак имаме малко играчи".

Веселин Великов сподели, че се надява тимът му да успее да се пребори за четвъртото място, което може да даде право на участие на бараж за Лига Европа.

"Ще е супер, перфектният завършек на сезона", пожела си старши треньорът на Дунав.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки