Илко Пиргов: Винаги имам тръпка на този стадион

Целият отбор игра в добре в защита, президентът държи на думата си

Илко Пиргов: Винаги имам тръпка на този стадион
Вратарят на Локомотив (Пловдив) Илко Пиргов не крие, че има симпатии към ЦСКА. Той говори след нулевото равенство на „Армията”. 
 
„Важна е точката, тук трудно се играе, ЦСКА е добър отбор, и Лудогорец играе трудно тук. Все още има шанс за турнирите и до последния мач ще се борим.” 
 
„ЦСКА имат доста високи играчи, играят добре с глава, разчитат на центрирания и може би най-много ни затрудниха при центриранията.” 
 
„Това е работа на целия отбор, целият отбор игра добре в защита. Заслугата за точката е на целия отбор.” 
 
„Тук аз се изградих като футболист. Изкарах 3 страхотни години. Винаги е страхотно като се връщам и играя срещу ЦСКА. Не крия, че имам симпатии към ЦСКА. Все пак съм професионалист и давам всичко от себе си за отбора, за който играя. Винаги има тръпка на този стадион.” 
 
„Имаме два мача вкъщи с Черно море и Дунав. С малко шанс, късмет и класа дано да стигнем до бараж.” 
 
„Имаме уверение от нашия президент, че до 10 дни всичко ще е точно със заплатите. Той е човек, който си държи на думата.” 
 
„Какво промени новият треньор? Малко при нас проблемът беше психологически. Ние имаме доста добри футболисти. Проблемът ни бе в главата. Г-н Войнов успокои съблекалнята. Изчистихме главите и оттам идва най-голямата промяна в нас”, сподели 30-годишният Пиргов. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки