Димитър Пенев: Ръководството на ЦСКА стои плътно зад Белчев

Почетният президент на „червените” бе удостоен със специален подарък от кмета на Варна

Димитър Пенев: Ръководството на ЦСКА стои плътно зад Белчев

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев бе удостоен със специален подарък от кмета на Варна Иван Портних, който е голям привърженик на „червения” клуб, съобщиха от „Армията”.

Пенев получи една от най-престижните награди на града - копие на най-древното обработено злато, което е открито в България, както и алманах на град Варна.

Смята се, че златото открито в морската ни столица през 1972 година, е най-старото обработено злато в света. Димитър Пенев бе отличен за своя цялостен принос към развитието на родния спорт.

Наградите бяха връчени на стадион "Българска армия" от друг бивш състезател на ЦСКА - Иван Василев, който е родом от Варна.

Към тях двамата се присъедини и друга голяма легенда на ЦСКА - Димитър Якимов.

“Основното, което изискват Гриша Ганчев и останалите в момента, е второто място. С честите смени на треньорите невинаги идват положителните резултати. Трябва да има промяна и в отношението и манталитета на футболистите”, коментира Стратега от Мировяне.

“Аз винаги съм защитавал треньорите, тъй като доскоро и аз бях такъв. Мен са ме сменяли и след победи, и след титли. Ако липсва доверие спрямо наставника, няма как да има развитие. Ръководството в момента стои плътно зад Белчев, но ако целите, които са му поставени, не се изпълнят, тогава може и да има раздяла”, допълни Пената.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки