Лукин: До година-две Левски ще е голям отбор не само в България, но и в Европа (ВИДЕО)

„Благодаря на всички в клуба и от все сърце желая на Левски да стане шампион”

Лукин: До година-две Левски ще е голям отбор не само в България, но и в Европа (ВИДЕО)

Румънският защитник Сърджан Лукин, който напуска Левски в края на сезона, говори пред клубната телевизия за хубавите и тежките мигове със „синя” екип, за юношите на тима и за моментната ситуация на „Герена”.

Бранителят изказа своята искрена благодарност към всички свои съотборници, ръководители и служители, като им пожела успешен следващ сезон с медали в края.

„Искам да благодаря на всички в клуба, на треньора, на целия му щаб и на футболисти. Радвам се, че имах честта да играя за толкова голям отбор. Желая на Левски успех и медали през следващата година. От все сърце желая на Левски да стане шампион”, сподели Лукин.

„Сега клубът е в труден момент, но Левски показа, че има добри юноши и феновете трябва да имат търпение към тези деца. Нищо не става изведнъж. Привържениците трябва да са търпеливи. Според мен, след година-две Левски ще стане голям отбор не само в България, но и в Европа.”



Кои са били най-хубавите мигове на Лукин в Левски?


„Всеки ден за мен бе радостен в Левски. Имам много хубави моменти, като например, когато спечелихме мача с ЦСКА – атмосферата на стадиона бе страхотна. Имах и тежък миг, тъй като получих неприятна контузия и през голяма част от сезона работих основно във фитнеса или с докторите."

"В този момент дори обмислях да спра с футбола, но господин Митов ми вдъхна самочувствие и много ми помогна. Всеки ден говореше с мен и много, много ми помогна, за което му благодаря. Всичко хубаво и успех на Левски!“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки