Камбуров повежда Локо към четворката

Вероятни състави на Локо (Пд) и Черно море

Камбуров повежда Локо към четворката

Мартин Камбуров повежда атаката на Локомотив Пловдив в мача с Черно мре от Първата шестица на Първа лига. Звездата на домакините е готов напълно за игра, след като в предишния двубой с ЦСКА (0:0) не започна в титулярния състав, за да се възстанови от натрупаната умора, и се появи на терена през втората част.

 

Домакините ще гонят победата с всички сили, за да увеличат шансовете си за класиране в Лига Европа. В момента те изостават на 3 точки от четвъртото място, което може да даде квота за евротурнирите. То се заема от Дунав. Железничарите обаче имат предимство в преките мачове с русенци, както и лесна програма. В следващия кръг те са домакини на прекия съперник, а в последния гостуват на Лудогорец, който ще бъде със състав от резерви и юноши.

 

Старши треньорът на черно-белите Воин Войнов ще заложи на офанзивен състав, като в атаката Мартин Камбуров ще бъде подкрепян от Веселин Марчев и Димо Бакалов. От задна позиция ще атакува Дани Кики. В центъра на халфовата линия ще са Парвиз Умарбаев и Ванчо Траянов.

 

Големият проблем пред Воин Войнов ще бъде в центъра на отбраната, където в последния момент ще се реши дали Кирил Котев ще играе. Той получи травма срещу ЦСКА. В случай че не може да започне, мястото му ще заеме друг ветеран - Александър Тунчев, който ще се партнира с Димитър Везалов. По фланговете ще оперират Иван Горанов и Пламен Крумов, а на вратата застава Илко Пиров.

 

Няколко охранители пък ще бъдат разположени допълнително пред централната трибуна на стадиона, за да озаптяват фенове на Локо, които се заяждат във всеки мач със старши треньора на Черно море Георги Иванов-Гонзо. След края на миналия двубой на "Лаута", който бе спечелен от домакините с 1:0, се разрази страшен скандал и се наложи да се намесват гардове.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки