Победа и изненади за феновете на „Карнобат“

Трудна, но сладка победа с 2:1 извоюваха футболистите на „Карнобат“

Победа и изненади за феновете на „Карнобат“

Трудна, но сладка победа с 2:1 извоюваха футболистите на „Карнобат“ в последната си за сезона домакинска среща от 33 кръг на Трета лига – югоизточна зона. Техен съперник бе „Гигант“ /Съединение/, който затрудни сериозно момчетата на Георги Калоянов.

Цяло първо полувреме двата отбора не успяха да си вкарат гол. Малко след подновяването на играта Калоянов реализира от дузпа в 47-ма минута за 1:0, след като в наказателното поле на гостите бе маркирано нарушение срещу Тузаков.

В 74-та минута при разбъркване в наказателното поле на „Карнобат“ падна изравнителен гол, който бе реализиран от Благовест Зайцев с глава.

В даденото от съдията продължение на мача Петър Колев хвърли в екстаз феновете на „Карнобат“, когато след продължително разиграване пред пеналата на „Гигант“ съумя да изпрати по земя топката в противниковата мрежа за 2:1.

Двубоят протече с множество положения пред двете врати, като определено вратарите имаха много работа. Петър Колев, Живко Димов и Георги Бинев се отчетоха с пропуски за „Карнобат“, а за „Гигант“ основно ударите на Зайцев бяха заплаха за вратата на Христиан Славов, който игра на много високо ниво, въпреки инкасираното попадение в неговата врата.

Двубоят ще се запомни и с игра с публиката на полувремето. Феновете на „Карнобат“ имаха за задача да отговарят на въпроси, свързани с отбора, като в замяна, при верен отговор, получаваха шалчета на любимия отбор или шампанско.

Привържениците на „Карнобат“ ще имат възможност да проследят още една, бонус среща на своя отбор, в която на терена ще излязат местните ветераните, носили слава на града през годините с червено-черната фланелка. Във вторник, 23 май, на Градски стадион ще гостува от „Вихър“ /Айтос/. Началният час на мача е 18:00 при свободен вход.

"КАРНОБАТ“: Христиан Славов, Тодор Няголов, Трендафил Момчилов, Ясен Тузаков /90 – Иван Касамарков/, Пламен Димитров, Ангел Лазаров /70 – Митко Митев/, Георги Бинев, Живко Димов, Яни Николов /77 – Димитър Петров/, Георги Калоянов, Петър Колев

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки