Веселин Великов: Не може по такъв глупав начин да ни вкарват голове

Няма как да искаме да победим като не можем да вкараме от 3-4 положения срещу Левски, казва Великов

Веселин Великов: Не може по такъв глупав начин да ни вкарват голове

Треньорът на Дунав Веселин Великов нарече „глупав” начина, по който русенци допуснаха единствения гол при загубата от Левски с 0:1 у дома. Божидар Краев отбеляза след два удара при корнер в 74-ата минута.

„Не може с отбор като Левски да имаме 3-4 положение и да не можем да вкараме гол. При първото си по-сериозно положение през второто полувреме ни вкараха гол, и то от корнер. Абсолютно наша грешка и по-опитният отбор победи. При статично положение всеки има човек, с който да играе. Елементарни глупави грешки. Даже можеше и втори гол да ни вкарат. Няма как да искаме да победим като не можем да вкараме от 3-4 положения. Ако бяхме отбелязали гол, при 1:0 за нас не се знаеше как ще тръгне мача. Левски щеше да се отвори и да рискува повече”, каза Великов след загубата пред „Диема спорт 2”.

„За 7-8 дни 11 човека изиграха три мача. Не може по такъв глупав начин да ни вкарат такива голове. Абсолютно тактическа грешка от наша страна. Момчетата дадоха всичко от себе си, но вяно възможностите им в тоя мач бяха толкова”, добави той.

Наставникът на „драконите” смята, че те играят по-добре, когато гостуват и остава оптимист за участие в Лига Европа.

„Отборът на Дунав играе по-добре, когато играем навън. Имаме най-добри шансове за Лига Европа, ако не загубим мача в Пловдив. Мисля, че ще се справим”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки