Спалети: Oще не знам дали мачът с Дженоа ще е последен за Тоти

"Ювентус, откакто Алегри е треньор, не дава никакви шансове на своите конкуренти"

Спалети: Oще не знам дали мачът с Дженоа ще е последен за Тоти

Старши треньорът на Рома Лучано Спалети разкри, че все още не знае дали неделният двубой с Дженоа на Олимпико ще е последен за живата легенда на „вълците” Франческо Тоти.

Очаква се 40-годишният капитан да приключи с футбола след края на първенството, въпреки че все още не е обявил официално своето решение.

Иначе домакинството на Дженоа е много важно за „джалоросите” в борбата им за второто място в крайното класиране на Серия А.

„Той трябва да разкрие какви са неговите планове, но към момента не знам какво мисли да прави. Без съмнение по време на мача той ще получи възможност да помогне на своите съотборници в битката за място в Шампионската лига", заяви пред Гадзета дело Спорт Спалети.

"Да финишираме пред Наполи, които бяха втори миналия сезон, ще означава, че сме прогресирали. Особено при положение, че Ювентус, откакто Алегри е треньор, не дава никакви шансове на своите конкуренти. Затова напълно заслужено спечелиха титлата и са на финал в Шампионската лига”, допълни още той. Кръг преди края Рома заема втората позиция в класирането с актив от 84 точки, с 1 повече от третия Наполи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки