НКП стяга шоу в полунощ

В полунощ на „Герена“ "сините" фенове ще посрещнат 103-я рожден ден на любимия клуб

НКП стяга шоу в полунощ

Феновете на Левски стягат шоу за 103-я рожден ден на клуба. От "синия" НКП призовават привържениците да съберат пред сектор "Б" в полунощ, за да отпразнуват заедно празника. Ето какво пишат от НКП на официалния си сайт:

 

Скъпи левскари, време е за празник! Цяла България ще запее за любимия тим, а София включва отново на „левскарски режим“. Днес, 23.05, в полунощ на „Герена“ заедно ще посрещнем 103-я рожден ден на любимия клуб. Заедно, рамо до рамо, и само , както ние знаем. С песен, звук и светлина в името на ТОВА, КОЕТО НИ ОБЕДИНЯВА!



Всички са поканени, всички са добре дошли. Всички отиваме у дома, за да посрещнем празника на вековния Левски. Мястото на срещата е Сектор „Б“, часът на празника е полунощ, а вие заповядайте по-рано, за да се забавляваме и отброим заедно минутите до големия празник!



А за да посрещнем подобаващо часа на Левски, сме подготвили за всички ви специален дрес код. В магазина на НКП и онлайн на www.fanshop.nkp.bg е вече в продажба ексклузивно изработената за 103-я рожден ден на ЛЕВСКИ фланелка с оригиналната снимка на първия отбор на клуба. Артикулът е в лимитиран тираж и с висококачествен дигитален печат и ретро визия на щампата. Фланелката е на символичната цена от 14 лв. и е наличната в размери от S до XXL, като е предвиден и специален размер за дамите.



Нека всички облечем гордо символа на нашето минало, настояще и бъдеще. Нека обединени посрещнем 103-ата годишнина на любимия клуб!



Заедно в името на ТОВА, КОЕТО НИ ОБЕДИНЯВА!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки