Явор Вълчинов: Ще си тръгна, ако Локо (Сф) не се бори за елита!

„Информацията, че се махам, я пусна някой оракул, чакам разговор с президента”

Явор Вълчинов: Ще си тръгна, ако Локо (Сф) не се бори за елита!

Треньорът на Локо (София) Явор Вълчинов внесе яснота около ситуацията с неговото бъдеще начело на отбора, като изненадващо отхвърли възможността да заработи отново със Стойчо Стоев и двамата да отидат в чужбина.

„И аз прочетох информацията и дано нейният автор има оракулски способности, подобни на баба Ванга, и се окаже прав за офертата ни със Стойчо Стоев в чужбина. Един като напише, после се раздухва невярна информация и в останалите медии", недоволен е Вълчинов.

„Статистиката и класирането през пролетта говорят красноречиво. Първи е Етър с 25 точки, втори Септември с 24 точки, а трето място е за Локомотив и дубъла на Лудогорец с по 23 точки. При положение, че отборът беше селектиран набързо, привлякохме нови осем футболисти, като разполагаме с 15 играчи и 5 юноши от школата на клуба, представянето заслужава адмирации", категоричен е бившият асистент в Лудогорец и Левски.

„Когато бях поканен от президента Иван Василев, на когото съм благодарен, че ми гласува доверие за първи път да бъда старши треньор, и то на любимия ми отбор, идеята беше да сложим една добра основа за новото първенство. С резултатите и работата, която свършихме, мисля, че оправдах това доверие. Още отначало исках да знам какво ще е бъдещето, като лично за мен друга цел пред Локомотив освен влизане в Първа лига не съществува! Не ми беше казано тогава конкретно какво ще се случва и тази, неяснота не ми хареса. Затова на няколко пъти в интервюта споменах, че най-вероятно ще си тръгна заради това неведение за догодина. Имам договор до лятото на 2018-а. Като свърши първенството, ще седнем с президента да говорим. Тогава ще стане ясно дали Иван Василев иска да работим заедно. Ако от ръководството не са доволни, да ме освободят. Положението е патово. Чакам", обясни още треньорът на „железничарите".

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки