Бъдещето на Рууни ще стане ясно до няколко седмици

Това обяви нападателят на Манчестър Юнайтед

Бъдещето на Рууни ще стане ясно до няколко седмици

"Щастливи сме, че спечелихме тази купа. Особено за феновете беше много важно. Но на нас ни беше трудно да играем в този тъжен ден, тъй като в понеделник нашият град беше сполетян от ужасна трагедия. Много хора от Манчестър загубиха по най-нелепия начин близките си хора, приятелите си, много хора пострадаха. Искаме да посветим победата на тези хора, които трагедията ги достигна. Това е труден момент и за цяла Англия", каза Уейн Рууни, който се появи на терена при успеха с 2:0 над Аякс в последните минути на двубоя.

"Да печелиш трофеи винаги е приятно, още повече тази купа в Лига Европа ни води в групите на Шампионската лига за другия сезон. Тотнъм например завършиха на 2-ро място, но не спечелиха нито един трофей. И двата отбора обаче стартираме от групите на Шампионската лига. Много е важно, че сме в групите и аз го повтарях в последните си 3-4 интервюта, ако сте забелязали."


На въпроса дали е изиграл последния си мач за Манчестър Юнайтед, нападателят отговори: "Да ви кажа честно, не знам. Не искам сега да мисля за това. Най-важното за мене в момента е да бъда със семейството си. Не сме говорили конкретно с Жозе Моуриньо за моето бъдеще, просто знам, че не иска да си тръгвам. Но моето решение какво ще правя не зависи от трансферната активност на Юнайтед през лятото. Моето решение ще бъде взето съобразно моето собствено състояние, в което се намирам. Но до няколко седмици ще се знае. Не се притеснявам от това, че не съм играл в последните мачове от сезона. На първо място аз съм отборен играч. Не съм нито удивен, нито шокиран от това. Решението е на Жозе и ако това решение е в полза на отбора, аз няма какво повече да кажа. Винаги когато му трябвам, излизам на терена и давам каквото мога". 

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

Арсенал също се издъни у дома, гредите не спряха Вила (ВИДЕО)

Страхотен ден за Манчестър Сити в битката за титлата

Нов срив за Ливърпул на "Анфийлд" (ВИДЕО)

Голям удар за Клоп в битката за титлата

Финансови проблеми за Евертън

Собственикът Фарад Мошири готов да продаде клуба

Сити се качи на върха след разгромна победа над Лутън (ВИДЕО)

"Гражданите" спечелиха с 5:1 срещу противника си

Марсиал си тръгва от Юнайтед като свободен агент през лятото

Договорът на французина няма да бъде подновен

Нюкасъл направи за смях жалък Тотнъм и му вкара цели 4 гола (ВИДЕО)

"Свраките" постигнаха разгромен успех над противника си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки