Барселона подкрепи Меси и баща му

"Каталунците" подкрепиха семейство Меси след решението на Върховния съд

Барселона подкрепи Меси и баща му

Ръководството на Барселона изрази пълната си подкрепа за своята голяма звезда Лионел Меси и баща му, след като Върховният съд в страната се произнесе с присъди срещу тях заради укриване на данъци. Очакванията са двамата да бъдат въведени в затвора, за да изтърпяват ефективни присъди.


Петкратният футболист на годината в света Меси е в Барселона, откакто е навършил 13 години, и беше осъден на 21 месеца затвор и глобен с 2 милиона евро за декларации с невярно съдържание, подадени в периода 2007-2009 година.


"Клубът отново потвърждава пълната си подкрепа за Лео Меси, баща му Хорхе и цялото им семейство. Нашият президент Жосеп Мария Бартомеу вече се е свързал със семейство Меси, за да им предложи пълната си подкрепа, се казва в изявлението на клуба", казаха от ръководството на Барселона.


"Семейство Меси беше много благодарно не само за днешното позвъняване, но и за цялата подкрепа до момента. Клубът ще продължи да стои зад тях и ще им помага с всички възможни и позволени средства", сподели испанският клуб.


 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки