Тъжна вест: Почина юношески национал на България

Тежка катастрофа, причинена от дупка на пътя и аквапланинг, отне живота на двама тийнейджъри

Тъжна вест: Почина юношески национал на България

Юношата на Берое Мартин Ковачев, който е и национал на България, е починал късно снощи при пътно-транспортно произшествие, съобщиха с дълбоко прискърбие от клуба.

Мартин Ковачев бе част от отбора на „Берое“ U19 и тренираше с представителния отбор на клуба. Юноша на „Берое“ от ранна детска възраст. Национал на България за възрастта си в последните три години.

Ръководството, всички съотборници и служители на „Берое“ изказват своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на Марто.

Почивай в мир, приятелю! Ти завинаги ще останеш в нашите сърца!

Редакцията на Novsport.com също изразява искрени съболезнования към близките, приятелите и познатите на футболиста!

Погребението на Мартин Ковачев ще се проведе в събота в 14:00 часа. 

Тежката катастрофа, отнела живота на 18-годишния футболист на Берое и на 17-годишен ученик от Езиковата гимназия в Стара Загора, е станала в четвъртък вечер.

Двете момчета са пътували в лек автомобил „Фолксваген Поло”. Водачът е изгубил контрол над автомобила, навлязъл е в лентата за насрещно движение и се е ударил челно в товарен автомобил „Ивеко”. И двамата младежи са починали на място.

Скоростта, с която са се движили, не е била много висока, но е била над ограничението. Причина за катастрофата е дупка на пътя, пълна с вода, причинила аквапланинг за автомобила.

Съболезнования изразиха още от БФС, Левски, Славия и Верея.

БФС: Съболезнования към семейството и близките на Мартин Ковачев
Българският футболен съюз изразява искрени съболезнования към семейството и близките на юношеския национал Мартин Ковачев. Футболистът на "Берое" загуби живота си след пътнотранспортно произшествие.  Мартин Ковачев бе част от отбора на „Берое“ U19 и тренираше с представителния отбор на клуба. Национал на България за възрастта си в последните три години.

ПФК Левски: Почивай в мир, Марто!
Ръководството, футболистите и служителите на ПФК Левски изказват своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на национала и юноша на Берое Мартин Ковачев, който е починал късно снощи при пътно-транспортно произшествие.

ПФК Славия: Съболезнования към близките на юношеския национал Мартин Ковачев
ПФК Славия и академията на клуба изразяват своите искрени съболезнования към семейството и близките на юношеския национал на България Мартин Ковачев. Футболистът на Берое си отиде от този свят след пътно-траспортно проишествие. Ковачев беше част от състава на Берое до 19 години и тренираше с представителния отбор на старозагорци. Национал на България за възрастта си през последните три години.

ФК Верея: Почивай в мир, Марто!
Ръководството, треньорския щаб, футболистите и служителите на ПФК Верея изказват своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на Мартин Ковачев. Пътно-транспортно произшествие отне живота на юношата на Берое и национал до 19 г. на България. Мартин Ковачев бе част от отбора на „Берое“ U19 и тренираше с представителния отбор на клуба. Той бе юноша на Берое и национал на България за възрастта си в последните три години.. Почивай в мир, приятелю!

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

България U16 стартира с успех участието си на Турнира за развитие на УЕФА

Тимът на Симов удари Молдова

Арда отговори на Крумовград: Имате да решавате много проблеми

Двата тима разменят хапливи коментари

Филип Филипов: Феновете трябва да са на стадиона

Шефът на ЦСКА на среща със СДВР

Възраждане 2020 докосва титла след разгром над Септември

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки