Тъжна вест: Почина юношески национал на България

Тежка катастрофа, причинена от дупка на пътя и аквапланинг, отне живота на двама тийнейджъри

Тъжна вест: Почина юношески национал на България

Юношата на Берое Мартин Ковачев, който е и национал на България, е починал късно снощи при пътно-транспортно произшествие, съобщиха с дълбоко прискърбие от клуба.

Мартин Ковачев бе част от отбора на „Берое“ U19 и тренираше с представителния отбор на клуба. Юноша на „Берое“ от ранна детска възраст. Национал на България за възрастта си в последните три години.

Ръководството, всички съотборници и служители на „Берое“ изказват своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на Марто.

Почивай в мир, приятелю! Ти завинаги ще останеш в нашите сърца!

Редакцията на Novsport.com също изразява искрени съболезнования към близките, приятелите и познатите на футболиста!

Погребението на Мартин Ковачев ще се проведе в събота в 14:00 часа. 

Тежката катастрофа, отнела живота на 18-годишния футболист на Берое и на 17-годишен ученик от Езиковата гимназия в Стара Загора, е станала в четвъртък вечер.

Двете момчета са пътували в лек автомобил „Фолксваген Поло”. Водачът е изгубил контрол над автомобила, навлязъл е в лентата за насрещно движение и се е ударил челно в товарен автомобил „Ивеко”. И двамата младежи са починали на място.

Скоростта, с която са се движили, не е била много висока, но е била над ограничението. Причина за катастрофата е дупка на пътя, пълна с вода, причинила аквапланинг за автомобила.

Съболезнования изразиха още от БФС, Левски, Славия и Верея.

БФС: Съболезнования към семейството и близките на Мартин Ковачев
Българският футболен съюз изразява искрени съболезнования към семейството и близките на юношеския национал Мартин Ковачев. Футболистът на "Берое" загуби живота си след пътнотранспортно произшествие.  Мартин Ковачев бе част от отбора на „Берое“ U19 и тренираше с представителния отбор на клуба. Национал на България за възрастта си в последните три години.

ПФК Левски: Почивай в мир, Марто!
Ръководството, футболистите и служителите на ПФК Левски изказват своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на национала и юноша на Берое Мартин Ковачев, който е починал късно снощи при пътно-транспортно произшествие.

ПФК Славия: Съболезнования към близките на юношеския национал Мартин Ковачев
ПФК Славия и академията на клуба изразяват своите искрени съболезнования към семейството и близките на юношеския национал на България Мартин Ковачев. Футболистът на Берое си отиде от този свят след пътно-траспортно проишествие. Ковачев беше част от състава на Берое до 19 години и тренираше с представителния отбор на старозагорци. Национал на България за възрастта си през последните три години.

ФК Верея: Почивай в мир, Марто!
Ръководството, треньорския щаб, футболистите и служителите на ПФК Верея изказват своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на Мартин Ковачев. Пътно-транспортно произшествие отне живота на юношата на Берое и национал до 19 г. на България. Мартин Ковачев бе част от отбора на „Берое“ U19 и тренираше с представителния отбор на клуба. Той бе юноша на Берое и национал на България за възрастта си в последните три години.. Почивай в мир, приятелю!

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки