Левски пусна нови клубни карти "Ние сме Левски" и "Вековен" (ВИДЕО)

„Ние сме Левски“ ще струва 25 лева, а картата „Вековен“ ще струва 103 лева тази година

Левски пусна нови клубни карти "Ние сме Левски" и "Вековен" (ВИДЕО)

Левски представи изцяло нова програма за клубна принадлежност. Специално изработените карти „Ние сме Левски“ и „Вековен“ ще са част от поредица бъдещи инициативи, с които клуб и привърженици ще градят заедно бъдещето на отбора, пишат от "Герена".

Пластиките ще са в две ценови категории, но ще изпълняват една мисия. „Ние сме Левски“ ще струва 25 лева, а картата „Вековен“ ще променя стойността си всяка година и ще е обвързана с конкретните години, които е навършил клуба. Във връзка с навършената 103-годишнина, пластиката ще струва съответно 103 лева.

Със своята клубна карта ще може да се сдобиете на специално изградената за кампанията платформа we.levski.bg/, като пластиките ще дават конкретни предимства на своя притежател.

Всеки привърженик, закупил карта „Ние сме Левски“, ще ползва 10% отстъпка при пазаруване в официалния магазин на клуба и ще може да се възползва от безплатен билет за 4 домакински срещи на тима от предстоящия сезон 2017/2018 или мероприятия, организирани от клуба. Новите клубни картодържатели (карта „Ние сме Левски“) ще имат право на 20% отстъпка от сезонния билет в сектор по желание.

Картите „Вековен“ ще дават съответно 20% отстъпка в магазина и същите условия с безплатни билети. Новите клубни картодържатели (карта „Вековен“) ще имат право на 25% отстъпка от сезонния билет в сектор по желание.

Ако даден привърженик си закупи сезонен пропуск, то опцията за четири безплатни билета отпада. Картодържателите ще имат предимство при взимането на пропуските за съответен мач или мероприятие, организирано от клуба, до изчерпване на наличните количества.

В знак на уважение към нашите най-лоялни привърженици, които подновят сезонните си билети, клубът ще предостави безплатно клубна карта „Вековен“ заедно с 30% отстъпка от сезонния билет и останалите по-горе описани отстъпки за притежателите на клубната карта.

Притежатели на сезонен билет в различните сектори вече ще могат да се прехвърлят в друг сектор по желание, като ще имат право на сумата на отстъпката равна на тази, която биха ползвали в настоящия си сектор, а именно: Ако картодържател от сектор „Б“ пожелае да се премести в сектор „В“ или сектор „А“, то той ще може да ползва сумата за отстъпката, налична за сектор „Б“.

Клубните карти ще важат за една календарна година от датата на издаване, а сезонните билети ще важат съответно за спортно-състезателен сезон 2017/2018.

Всички приходи от закупуването на „Ние сме Левски“ и „Вековен“ ще отиват за различни кампаннии на клуба и подпомагането на детско-юношеската школа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки