Орела: Имаме големи шансове в Горна Оряховица

"Трябва да си изчистят главите и да знаят, че имат възможности и шанс, който да ни прати на бараж"

Орела: Имаме големи шансове в Горна Оряховица

Треньорът на Монтана Атанас Атанасов смята, че резултатът 1:1 у дома дава големи шансове на отбора му за реванша срещу Локо (ГО) в баража, който ще определи първия изпадащ от елита през този сезон. Монтана поведе, но допусна бързо изравняване днес, а от 51-ата минута до края игра с 10 души заради червен картон на Костадин Дяков.

„В развитието на мача, когато останахме с 10, си е добър резултат, има си шанс. Макар че нали не е положителен резултат, но в крайна сметка има още един мач, където имаме шанс. Бяха в началото прегорели, после полека-лека си влязоха в ритъм. Успяхме да вкараме щастливо гол, имахме още една ситуация и допуснахме отново много лек гол и след гола пак имахме ситуации две, които не ги отиграхме по най-добрия начин и вече след червения картон повече гледахме да пазим резултата и ако се случи нещо от статично положение да може да е положителен резултат”, обясни Атанасов след мача пред „Диема”.

Той не е видял инцидента при втория жълт картон на Дяков, но играчът му е казал, че изгонването е било незаслужено.

„Аз не видях какво стана и не мога да коментирам, макар че ми казва, че той е провокиран, не е реагирал, а му дава и на него втори жълт картон. Това ми казва футболиста, ще гледаме записа и ще видим. Ако е наистина така е несправедливо. Ако е заслужено жълт картон втори, това е”.

Въпреки негативните настроение около отбора, Орела вярва, че Монтана все още има шансове да не изпадне. Дори да победи Локо (ГО) на реванша, тогава идва директен мач срещу втория от Втора лига - Септември (Сф) или Етър.

„Ние сме 15-16 човека с юношите. Който влезе, трябва да се раздава. Аз днес не мога да ги упрекна футболистите, че не са проявили характер. Вложиха се, адмирации. Моментните възможности са това на отбора. Дано на Сар не е толкова тежка травма. Дяков ще почива. Ще влязат хора, които пак ще свършат работа и аз мисля, че имаме големи шансове в Горна Оряховица. Имаме доста неща да променяме. Доколкото можем, трябва да подобрим оста неща. Ние за два дена няма толкова да ги подобрим. Те трябва да си изчистят главите и да знаят, че имат възможности и шанс, който да ни прати на бараж”.

 

ЗА КУПАТА: ЦСКА гостува в Монтана, аматьори посрещат Левски (СНИМКИ)

Вижте всички двойки за 1/16-финалите

Мадански: ЦСКА е най-силният отбор в България

„Тази година сме решили да не печелим Купата“, заяви с усмивка спортният директор на Монтана

ОБЗОР: Дъжд от голове и рокада в подножието на върха във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)

Струмска слава загуби от ЦСКА 1948 след гол от дузпа в продължението - 3:4, Арда също падна, макар че Макриев се разписа (КЛАСИРАНЕ)

ОФИЦИАЛНО: Джамбазки аут от футбола за година!

Треньорът нападна съдия след мач от Втора лига, одрусаха здраво ЦСКА, Ботев и Локо, вижте всички решения на Дисципа

Царско село с 3 от 3, ЦСКА 1948 с победен гол в 93-ата минута (ОБЗОР НА ВТОРА ЛИГА)

Вижте резултатите от третия кръг и следете на живо тук...

Монтана взима Мисяк

Тимът вчера се подсили и с Николай Цветков

Съдийски назначения за кръга във Втора лига

Вижте нарядите

Съдийски назначения за старта на Втора лига

Вижте всички наряди

ОФИЦИАЛНО: Ботев Враца ще домакинства в Монтана

Изтеглиха за по-ранен час два мача от Втора лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки