Сензациите в пресата: Сектор "Б" спира Гаджев за Левски

Стоилов опитва да спаси Кубемба

Сензациите в пресата: Сектор "Б" спира Гаджев за Левски

"Меридиан мач": Сектор "Б" спира Гаджев за Левски

 

Трансферна цел номер 1 на Николай Митов за халфовата линия Владимир Гаджев може и да не се завърне на „Герена". Меридиан Мач" научи, че представители на феновете са информирали спортно-техническото ръководство на „сините", че няма да са особено доволни от евентуално завръщане на бившия национал.

 

Въпреки недоволството от сектор Б Владимир Гаджев си остава в плановете на Митов. Самият халф обаче е обявил пред „сините", че заради напрежението първо ще опита да си намери отбор в чужбина, а ако не се открие кандидат за него, ще стартира преговори с Левски.

 

"Тема спорт": Йешич идва на дербито

Треньорът, извел ЦСКА през 2005 г. дo титла №30 -Миодраг Йешич, ще присъства на вечното дерби в неделя, разбра "Тема Спорт". Сърбинът в момента е без работа, след като е напуснал кувейтския Ал-Араби. Затова и Йешич е решил да отдели няколко дни за посещение в София. Той ще остане поне до понеделник. 58-годишният специалист почти сигурно ще разгледа и обновената база в Панчарево.

 

Йешич води ЦСКА на два пъти - в периода февруари 2005 - април 2006 г. и януари - март 2013 г. Сърбинът също така работи и с финансовия благодетел на армейците Гриша Ганчев, но в Литекс. Йешич бе начело на оранжевите в периодите ноември 2007 - май 2008 г. и март - май 2014 г., като вдигна купата през 2008 г.

 

От лятото той ще поеме клуб от арабските страни или Балканите.

 

"Меридиан мач": Стоилов опитва да спаси Кубемба

 

Ключови думи: Левски

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки