От "Армията": Вечното дерби този път е "Битка за Европа" (ВИДЕО)

ЦСКА и Левски излизат за четвърти път в сблъсък помежду си през този сезон

От "Армията": Вечното дерби този път е "Битка за Европа" (ВИДЕО)

ЦСКА и Левски излизат в четвъртото дерби помежду си през този сезон. До момента съперниците си размениха по една победа и веднъж завършиха наравно. Ето как представя последния за сезона мач между "червени" и "сини" на официалният сайт на клуба от "Българска армия":

 

ЦСКА посреща Левски София в четвъртото и последно издание на Вечното дерби за сезона. Срещата е утре (28 май) от 18:30 на ст."Васил Левски". Освен традиционния заряд, този двубой носи в себе си и огромно значение за крайното класиране. ЦСКА влиза в сблъсъка с аванс от 2 точки и при победа ще си гарантира и на теория второто място и директна квота за Лига Европа още преди изиграването на последните мачове от Първа професионална лига. Символичните гости от Левски София пък се нуждаят от победа на всяка цена, за да запазят шансове да избегнат допълнителния бараж срещу Верея на 4 юни.



Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев няма да може да разчита на наказания за натрупани картони Рубен Пинто и лекуващият контузия Александър Георгиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки