Белчев: Малките детайли ще решат дербито, излизаме само и единствено за победа (ВИДЕО)

„Трябва да сме максимално хладнокръвни, концентрирани и дисциплинирани, за да празнуваме с феновете след края”

Белчев: Малките детайли ще решат дербито, излизаме само и единствено за победа (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев смята, че малките детайли в представянето на двата отбора ще решат крайния изход на четвъртото издание на дербито с Левски за сезона.

Двубоят между „червени” и „сините” е в неделя (28 май) от 18:30 часа на Националния стадион "Васил Левски", а евентуален успех ще гарантира на ЦСКА второто място в крайното класиране на Първа лига. Така на тима  няма да се наложи да играе бараж за влизане в евротурнирите, пише официалният сайт на клуба от „Българска армия”.

„Моите очаквания са за победа с добра игра. Трябва да сме на високо ниво през целия мач, да бъдем максимално концентрирани и дисциплинирани, за да празнуваме след края на мача”, каза Белчев, след което бе запитан дали шансът за директно класиране в евротурнирите мотивира допълнително футболистите му.

„Когато има дерби, без значение от класирането и моментното състояние, всеки отбор се опитва да покаже най-доброто. Ние излизаме само и единствено за победа, а това, че се явява и пряк сблъсък за второто място, за да се избегне бараж, е допълнителен стимул за нас.”

„Отборът ни трябва да затвърди възходящото си представяне през пролетния полусезон. Според мен и двата отбора се познават добре и мисля, че малките детайли ще решат дербито. Надявам се да използваме ситуациите, които имаме, но най-вече да бъдем спокойни и да покажем истинското си лице от пролетта. Това, което ЦСКА може.”

„Емоциите трябва да ги запазим за след мача. Трябва да бъдем търпеливи и хладнокръвни. Нужно е да имаме самочувствието, че сме в ЦСКА. Всеки от футболистите трябва да даде максимума. Опитните трябва да са стълб в отбора, но аз искам от всеки да се раздава, щом е в съблекалнята на ЦСКА. Ако покажем играта от последните две дербита, няма да имаме проблеми с победата. Затова се надявам да постигнем нов успех. Очаквам само и единствено победа, а след края на мача - да празнуваме с феновете.”

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки