ЦСКА си върна на Сливен за есента - 3:0

ЦСКА победи Сливен 2000 с 3:0 на стадион „Българска армия”. Това бе втори мач за Любослав Пенев начело на „червените” и втора победа с такъв резултат.

ЦСКА си върна на Сливен за есента - 3:0

ЦСКА си върна на Сливен за загубата през есента с 1:3, когато реферът Николай Йорданов бе главно действащо лице в мача. Сега "червените" взеха чиста победа с 3:0 във втория мач за Любослав Пенев начело на „червените”.


През седмицата новият наставник на ЦСКА заяви, че ще търси реванш за загубата от Сливен през есента и удържа на думата си с изразителната победа.



Дормушали Саидходжа , който разочарова в първите си официални мачове,  се „отпуши” и отбеляза две от трите попадения във вратата на Чавдаров.

ЦСКА показа добра игра, с която прекърши съперника си постепенно и методично.



Първото попадение в мача падна в 38-ата минута. В ситуацията Маркиньос центрира, Иван Иванов стреля с глава, топката се отби в дясната греда и Саидходжа я довкара във вратата на гостите.

Второто попадение в мача за дошлият от Ботев (Пловдив) нападател дойде след контраатака на ЦСКА, при която Руи Мигел стреля силно към вратата на гостите, Чавдаров изби, но кълбото се озова в краката на Саидходжа, който доведе резултата до 2:0.

Въпреки опитите на футболистите на Георги Дерменджиев да се върнат в мача, ЦСКА не се дръпна в глуха защита, пазейки преднината си, а напротив, продължи да атакува за радост на най-верните си привърженици, дошли да гледат своите любимци в Борисовата градина.
В 71-ата минута на мача Любослав Пенев пусна в игра скандално известния Удоджи, който искаше да разтрогне с „червените” заради неплатени заплати. Оставеният в редиците на ЦСКА атакуващ футболист се отплати за доверието на старши треньора, отбелязвайки за 3:0 десет минути преди края на срещата.



Така ЦСКА „си върна” на Сливен за единствената загуба през есента, но въпреки това остава на втора позиция след Левски, който днес постигна победа срещу Ботев в Пловдив с 1:0.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки