Юношите на Лудогорец с 14-а поредна победа

В 29-ия кръг тима футболистите на Радослав Комитов разгромиха с 5:1 Славия

Юношите на Лудогорец с 14-а поредна победа

Лудогорец U17 постигна 14-та поредна победа в пролетния полусезон на  първенството в Елитната юношеска група до 17 години. В мач от 29-ия  кръг момчетата на Радослав Комитов не оставиха шанс на гостуващия тим на Славия и го победиха с категоричното 5:1, информира сайтът на разградчани.

Осигурилите си титлата още в 27 кръг орлета не влязоха в мача много сериозно и изиграха едно не особено добро първо полувреме. Въпреки това те създадоха няколко изгодни положения за гол, от които обаче не произлезе нищо сериозно. Столичани се възползваха от отпускането в редиците на шампионите и успяха да открият резултата в 23-тата минута. През второто полувреме Лудогорец излезе на терена напълно преобразен и за 10 минути заби 3 гола във вратата на връстниците си от най-стария столичен клуб. Техни автори станаха Методиев в 42-та, Митков в 46-тата и Хюсеинов в 50-тата минута. Орлетата не спряха дотук, а допълниха головия си рецитал с две попадения на Стоянов и Томов, съответно в 64-тата и 78-мата минута.

„Не съм доволен от представянето ни през първото полувреме. Имам сериозни забележки към играта ни и във фаза защита, и в атака. През второто полувреме влязохме в шампионския си ритъм, пресирахме добре, комбинирахме хубаво, умело използвахме празните пространства и категорично наложихме своето превъзходство. Надявам се, че и в последния кръг на първенството ще бъдем на ниво, за да запишем 15-тата поредна победа за пролетния полусезон“, коментира след края на срещата Радослав Комитов.

Срещу Славия Лудогорец U17 игра в състав: Марио Исаков, Светослав Славчев, Тихомир Димитров, Василен Марков, Николай Томов, Евгени Димитров, Стефан Методиев, Доминик Янков, Георги Стоянов, Хюсеин Хюсеинов, Димитър Митков (Илкер Будинов, Станислав Вълчев, Кристиан Апостолов, Исмаил Исмаил).

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

Славия с рутинна победа над Хебър на стадиона в Овча купел (ВИДЕО)

"Белите" постигнаха успех с 3:1

Арда засили кризата в Славия след 2:1 в Кърджали (ВИДЕО)

Два бързи удара на домакините решиха изхода на срещата

С КЪСМЕТ: Левски пребори храбра Славия (ВИДЕО)

Рикардиньо и Марин Петков носят "син" триумф

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Венци Стефанов: Как да съм доволен? Изравниха ни в самия край!

Президентът на Славия не бе никак доволен

Загорчич: Доволен съм от играта и момчетата, макар че не победихме

Треньорът на Славия изрази задоволството си от представянето срещу Ботев (Пловдив)

Славия без Томбак и Добрев за мача с ЦСКА 1948

И двамата имат проблеми

Официално: Славия обяви привличането одобрения след проби Николай Христов

Българинът си спечели трансфер при "белите"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки